Speltips: Quevilly Rouen – Lorient FC (11/5) Frankrike; Ligue 2

Dagens andra speltips har jag grävt fram nere i franska ligue 2. Denna känns på förhand riktigt guld och ska spelas mellan ett lag som inte har någonting att spela för och ett lag som har allt att spela för. Klasskillnaden mellan dessa lag ska visa sig idag. Matchen jag tänker reka är mellan Quevilly Rouen och Lorient FC.

Speltips: Quevilly Rouen – Lorient FC (11/5) Frankrike; Ligue 2

Quevilly ligger på 19:e plats i tabellen och har på 37 spelade matcher tagit 8 vinster, 6 oavgjorda och 23 förluster. Man har absolut ingenting att spela för i denna matchen eftersom man redan garanterat sin nedflyttning inför nästa säsong. Med detta i huvudet så lär nog motivationen vara så långt ner den kan komma. Idag ska man ta emot ett lag som har mycket mer att spela för, Lorient.

Lorient ligger på 6:e plats i tabellen och ifall Brest eller Le Havre tappar poäng i sin sista match så har Lorient sin möjlighet att gå upp till ligue 1 om dom tar hem en seger idag. Man har 18 vinster, 8 oavgjorda och 11 förluster denna säsongen och sa på alla sätt vara starkare än Quevilly.

Det ända som kan tala emot denna reken är väll egentligen matchen förra året som slutade 1-1. Men motivationen och klasskillnaden ska vara tillräckligt för att ta hem en stabil seger idag. Jag väljer alltså att spela rak 2:a till 1.74 gånger pengarna. Detta anser jag som bjudodds och önskar alla lycka till vid rygg. Kom ihåg att inte lägga mer pengar än plånboken tillåter!

✅ Motivationen hos Lorient lär vara höjder högre än hos Quevilly

✅ Quevilly har mer än dubbelt så många förluster som vinster

✅ 6:an mot 19:e platsen

⚠ Förra mötet slutade 1-1

 

Tipsa om Speltips: Quevilly Rouen – Lorient FC (11/5) Frankrike; Ligue 2 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades