Speltips: Queen of the South – Greenock Morton; Scotland; Championship

Idag har jag förutom min match mellan Solihull och Halifax tagit fram en annan match och den spelas i en liga som jag i vanliga fall inte brukar reka i. Min andra match för dagen spelas i Scotland och är mellan Queen of the South och Greenock Morton.

Speltips: Queen of the South – Greenock Morton; Scotland; Championship

Queen of the South:

Man ligger på 4:e plats i tabellen och har på 10 spelade matcher tagit 4 vinster, 4 oavgjorda och 2 förluster. Man har gjort 19 mål framåt och släppt in 10 mål. På hemmaplan har man spelat 5 matcher och tagit 2 vinster, 2 oavgjorda och 1 förlust. Man har på egen arena gjort 11 mål framåt och släppt in 5. På sina 5 senaste hemmamatcher har man tagit 3 vinster och 2 oavfgjorda resultat.

Greenock Morton:

Man ligger på 6:e plats i ligan och har tagit 3 vinster, 4 oavgjorda och 3 förluster. Man har gjort totalt 11 mål och släppt in 17. Man har på bortaplan en riktigt dålig statistik och har på sina 5 senaste matcher tagit 0 vinster. I ligan har man spelat 5 matcher på bortaplan varav endast 1 har varit vinst.

Inbördes möten:

Inbördes möten har under dom senaste åren gått lite åt båda hållen. Dom 2 senaste matcherna har spelats på Mortons hemmaplan och 1 av matcherna har vunnits av Queen of the South medans andra matchen slutat oavgjort.

Jag tror med tanke på hemmaformen av Queen of the south jämfört med Mortons katastrofala bortaform att hemmalaget fixar en seger idag till fina 1.86 i odds på 10bet.

Saker som talar FÖR och EMOT:

✅ Queen of the souths hemmaform

✅ Mortons bortaform

⚠️ Inbördes möten har slutat lite åt båda hållen

1.86 gånger degen känns bra och jag önskar er lycka till vid rygg men spela inte mer än plånboken tillåter!

Tipsa om Speltips: Queen of the South – Greenock Morton; Scotland; Championship till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades