Speltips: Pumas UNAM vs Club Leon (18/10) Mexico Liga MX

Idag börjar min budget på allvar med att bygga upp kapitalet från 5000 kr för att sedan ha som mål att plocka ut så fort jag når når 7600kr. Har räknat ut att det ger mig 30.000 bath gratis i månaden. Och för 30.000 bath extra i månaden så betalar det både boendet och gratis mat i 2 veckor för mig och familjen. En helt okej  utmaning att jobba för så räkna med att mina rekar kommer vara väldigt noga planerat och en hel del tid bakom. Mer än vanligt. Och jag tänker kicka igång min Thailand vistelse med en match från Mexico. från sol och bad i Thailand till ett annat ställe med sol och bad. Jag har hört att man spelar bäst fotboll i värmen nämligen

Pumas UNAM vs Club Leon

Jag har svårt att inte lyfta på ögonbrynen åt det här. 3an Leon mot botten placerade Pumas UNAM.  En rak 2a till 2.12 gånger pengarna och jag begriper faktiskt inte hur det ens är omöjligt.Pumas har inte vunnit på 6 matcher, Club Leon har i rak följd vunnit 7 matcher och har dessutom vunnit 6 borta matcher i rad. Man ligger på en tredje plats i ligan med 7 vinster, 1 oavgjord och 4 förluster efter 12 spelade omgångar. 20/15 i målskillnad. Pumas UNAM  däremot står på 2 vinster, 2 oavgjorda och 8 förluster och 9/18 i sin målskillnad. Club Leon ska vara klassen bättre än dagens motståndare och jag sätter ett utgångstips att man vinner med 2-0 idag. Lycka till med inte för mycket.

Spreedsheat 15e oktober till 15e november

Speltips:Club Leon@ 2,12

Spelstopp:04.00

Spelbolag: Unibet

 

 

Tipsa om Speltips: Pumas UNAM vs Club Leon (18/10) Mexico Liga MX till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades