18:30
Speltips
Eredivisie 04 april 2019

Speltips: PSV Eindhoven- PEC Zwolle 4/4 Holland Eredivisie

Speltips:

Jag hämtar hem ett spel från den Holländska ligan ikväll och den som spelas på Philips Stadion  med start 18.30. PSV Eindhoven mot PEC Zwolle. Det råder en enorm klass skillnad på dessa 2 lagen och jag har valt att gå emot PEC Swolle helt och hållet genom att spela nej på att båda lagen gör mål. Hade PSV Eindhoven spelat borta så hade jag inte valt detta spelförslag men nu spelar man hemma och låt mig förklara varför jag väljer detta 50/50 spel.

PSV har gjort otroliga 80 mål framåt på 27 matcher och har bara släppt in 19 mål bakåt. Jag förstår varför fansen jublar över defensiven. För av dessa 19 baklängesmål så har bara 4 kommit på hemmaplan och övriga 15 på resande fot. Det ger ett otroligt målsnitt på 0,31 baklängesmål per match i förhållande till 1.07 på bortaplan. Med den defensiven är man bäst i hela ligan på att hålla tätt bakåt.

Offensivt finns det heller inget att klaga på. Laget öser in mål och det är bara antagonisten Ajax som är bättre på den statistiken med 96 gjorda mål framåt.  Dessa 2 lagen står för en offensiv där PSV står för 3,54 mål framåt på hemmaplan och Ajax 4.

Sätt det i relation till PEC Zwolle som har gjort 47 mål mindre än PSV och som dessutom bara har lyckats göra 12 mål framåt i sitt bortaspel. Det är inte ens ett mål per match man har lyckats få in bollen på. Det ända positiva är väl att man släpper in färre mål borta än hemma (25/16) men den statistiken ska inte räcka till mot ett hemmalag som snittar 3 mål per match och 0.31 mål bakåt. Även odds rörelsen för att båda lagen inte gör mål har sjunkit med 27.8 procent under dygnets senaste 24 timmar och ändå är linan tillräckligt spelbar att man får 1.97 gånger pengarna för det. Detta spelet har jag svårt att bortse ifrån och lägger 2 Units på det. Lycka till!

PSV Eindhoven:

Kortfattat om PSV Eindhoven är att man bara har förlorat 2 matcher på hela säsongen och ingen av dessa förlusterna har kommit på hemmaplan. Hemma har man 12 vinster och en oavgjord och ganska enkelt uträknat så har man gjort mål i alla sina hemma matcher och likaså borta matcher den här säsongen. Man har dessutom tagit ledningen i nästan alla matcher man spelat och gått till halvtidsledning i mer än hälften av alla tillfällen där man i stort sett har hållit nollan intakt. 

PEC Zwolle:

Är inget märkvärdigt lag och gör en sämre säsong i år än förgående år. Vid samma tidspunkt förra året har man idag tagit 8 poäng mindre. Det ligger också i grund att man även gör färre mål än förgående säsong.

Inbördes:

3 av dom 5 senaste inbördes mötena har PSV Eindhoven hållit nollan och när man möttes sist på Philips stadion vann man med 4-0. Av 10 inbördes möten har PSV gjort 31 mål och Zwolle 15. Det ger PSV ett målsnitt på 2.38 mål per match medans Zwolle snittar 1.15.

Speltips/Kupong:

Lägger 2 Units på denna.

 

 

 

Tipsa om Speltips: PSV Eindhoven- PEC Zwolle 4/4 Holland Eredivisie till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

Fördelar/Nackdelar
REKOMMENDERAT SPEL

Spelbolag Odds Spel Insats Spelstopp
1.97 Båda lagen gör mål-nej 2 Units N/A Spela nu

100% upp till 2000kr

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

SPELET

04 april 2019

MATCHTID: 18:30

Spel: Båda lagen gör mål-nej
Insats: 2 Units

ODDS: 1.97

SPELA NU

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades