Speltips: PSG vs Bayern Munchen (27/9) Champions Leauge

En sån käftsmäll man åkte på igår. Känns som Floyd Mayweather nockade mig direkt när jag klev upp i ringen. En riktig plattmatch av Bradford som borde ha gjort bättre ifrån sig än att förlora med med 3-0. Fleetwood drog ner byxorna på dom fullständigt. Det är svårt att acceptera en förlust när man vet tiden vad man lägger ner på det. Men 7 av 8 rekar vunna så idag går vi för 8 av 10 rekar istället. Fair deal känner jag. Och jag tänker faktiskt sträcka mig så långt som att reka en champions Leauge match idag. PSG mot Bayern Munchen.

Behöver egentligen inte göra någon större presentation av dessa 2 lagen då alla vet vad dessa 2 lagen går för. Man är helt enkelt bäst i respektive land. Dessa lagen har en vansinnigt bra defensiv och en lika attraktiv offensiv. När 2 såna lag drabbas samman bjuds det alltid upp till dans. Bayern Munchen har inte förlorat någon av sina 4 senaste bortamatcher. PSG är utan poängtapp på sina 9 senaste matcher och har dessutom inte tappat poäng på sina 36 senaste hemma matcher. Bayern Munchen kommer inte få det lätt i Paris ikväll. Och jag tror faktiskt att PSG kan vinna den här matchen idag och sätter mitt utgångstips på 2-1

Därför synar jag också det generösa oddset på 1.80 på under 3,5 mål ikväll. Lycka till men inte för mycket. 🙂

Ni kan följa min Spreadsheet här

Speltips: Under 3,5 mål @1,80

Spelstopp:20.45

Spelbolag:Unibet

Tipsa om Speltips: PSG vs Bayern Munchen (27/9) Champions Leauge till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades