Speltips: PS Kemi – Ilves Tampere (22/5) Finland; VEIKKAUSLIIGA

Grattis till alla som ryggade gårdagens speltips. Vi hade spelat att Derry skulle vinna halvtid mot Bray Wanderers och det gjorde dom galant. Matchen slutade tillslut 2-0. Idag har jag hittat en match som jag ser fint värde i då jag tycker oddset ligger alldeles för högt. Matchen hittas i Finland och spelas mellan Kemi och Ilves Tampere.

Speltips: PS Kemi – Ilves Tampere (22/5) Finland; VEIKKAUSLIIGA

Kemi ligger sist i tabellen med 8 spelade matcher. Man har bara lyckats ta 4 poäng på alla dessa matcherna, vilket betyder 1 vinst, 1 oavgjord och 6 förluster. Men det intressanta i denna reken är att Kemi faktiskt inte alls varit dåliga på offensiv planhalva utan har bara gjort 2 mål mindre än 1:a och 2:a platsen som även har 1 och 2 matcher mer spelade! Man har gjort mål i 9/10 senaste matcher man spelat. Det är alltså försvaret som svikit med hela 19 insläppta matcher och därför ligger dom på positionen där dom är idag. Idag ska man ta emot 6:e platsen Ilves Tampere.

Ilves har på 9 spelade matcher lyckats ta 3 segrar, 3 oavgjorda och 3 förluster. Man har bara gjort mål i 6/10 senaste matcher men idag möter man ligans sämsta försvar och ska lätt klara av att göra minst 1 mål. Man har totalt hittils gjort 7 mål och släppt in 10.

Jag tror på en ganska jämn match och att båda lagen gör minst 1 mål. Därför väljer jag att spela båda lagen gör mål tilll hela 2.05 gånger pengarna på Bethard!

Kemi har gjort mål i 9/10 senaste matcher dom spelat

✅ Kemi har släppt in mål i 8/10 senaste matcher dom spelat

Inbördes möten har varit ganska målsnåla i tidgare säsonger

 

Lycka till vid rygg och kom ihåg att inte spela mer än plånboken tillåter!

Tipsa om Speltips: PS Kemi – Ilves Tampere (22/5) Finland; VEIKKAUSLIIGA till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades