Speltips: PRO Vercelli vs Cittadella 28/12

PRO Vercelli –Cittadella Italien  Serie B

Matchen:

Har hittat en match idag från Italienska Serie B och matchen mellan PRO Vercelli och cittadella. Tycker att få oddset 1.68 på en Cittadella vinst och pengarna tillbaka vid oavgjort är alldeles för generöst av bolagen. PRO Vercelli ligger näst sist Serie B. Det är i och för sig 2 lag som inte har den bästa formen för tillfället. Då Cittadella inte har vunnit på 4 matcher medans Pro Vercelli inte har vunnit på 6 matcher. 

Varför jag väljer att spela denna matchen är för att det psykologiska övertaget i inbördes möten har Cittadella på 3 vinster medans man spelat oavgjort 2 av gångerna. Endast en gång har PRO Vercelli vunnit. Dagens lag 2017/2018 ligger på en näst sista plats. Endast 4 vinster, 6 oavgjorda och 10 förluster efter 20 spelade omgångar. 25/35 i målskillnad.

Cittadella däremot ligger på en 8e plats och spelar en betydligt jämnare fotboll än Pro Vercelli. Man står på 8 segrar, 5 oavgjorda och 7 förluster. 30/27 i målskillnad. Teoretiskt sätt så är man med och slåss i toppen då avståndet upp till serie ettan Palermo endast är 7 poäng.

 

Statistik:

Om vi ska kolla in hemmalaget PRO Vercellis hemmastatistik den här säsongen så placerar man sig på en 20e plats på den listan med endast 2 vinster, 4 oavgjorda och 4 förluster.13/19 i målskillnad. Cittadella placerar sig betydligt bättre på resande fot och står på en 6e plats. Med 4 vinster,2 oavgjorda och 3 förluster. 13/10 och 14 inspelade poäng.

Ser hel klart ett spelvärde i att syna en Cittadella vinst idag och få pengarna tillbaka vid oavgjort. Lycka till men inte för mycket!

 

 

Mitt Spreadsheet 15e december – 15e Januari

 

        Speltips: DNB

        Odds: 1.68

Tipsa om Speltips: PRO Vercelli vs Cittadella 28/12 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades