Speltips, Premier League, 2018-09-22, 16.00.

 


Efter att ha missat mitt första spel, en kupong, på en match. Samt mitt andra spel som var det första på mitt spreadsheet, så var jag tvungen att ta mig en liten funderar hur jag skulle välja mina spel i fortsättningen. Vill inte göra er besvikna, och har samlat energi och info för att inleda en bra streak. För lördagen, tycker jag mig ha hittat Pl’s bästa spel, enligt mig, dessutom är det till ett super odds. Matchen spelas mellan ett svagt Burnley som gästas av Bournemouth, som har börjat säsongen bra och målrikt.

Speltips:

Det är omgång sex i Pl, man har börjat få lite mera kött på benen, om lagens styrkor och svagheter. I denna matchen har vi Burnley som ligger sist i tabellen med en usel start, 0-1-4 och en målskillnad på 3-10. Dom gästas av Bournemouth på en femte plats, som har inlett bra, 3-1-1, och en målskillnad på 10-7 vilket visar att dom kan hitta nätet och vinna sina matcher.

Nu på lördag så tror jag matchbilden kommer bli lik Wolverhampton- Burnley, där Wolves dominerade spelet totalt, och det var spel mot ett mål. Tror på en mer målrik tillställning här, då Bournemouth har visast att dom kan göra mål. utgångstipset blir 0-2, 1-3 och jag kommer spela den raka 2:an till otroliga 2,50!!! För den säkrare spelaren finns det ett fint värde i pengarna tillbaka vid oavgjort, 1,82. Men för mig finns det inget annat än Bournemouth- vinst på lördag!

Så mitt spel blir en rak 2:a.

Odds, 2,50

Burnley

Ja var ska jag börja. Burnely är ett lag jag fastnade för för två säsonger sedan. Kollat alla deras matcher sen dess. Så dåligt dom spelar nu, så lovar jag er, hur mycket jag än gillar dom, dom kommer åka ur Pl denna säsong om inget görs, för just nu har dom stora problem och inget fungerar. Tidigare säsonger så har dom levt på att dom har varit sjukt bra defensiva, och sen alltid lyckats kontra in en boll eller två. Förra säsongen så släppte man in 39 mål på 38 matcher vilket blir ett snitt på 1 insläppt mål per match. I år har dom redan släppt in 10 mål på fem matcher… Så försvaret fungerar inte som det ska. Joe Heart är sjukt ostabil i målet. Och man har inte någon direkt målgörare då man endast lyckats göra tre mål på sina fem matcher. Ja inte många rätt där. Man har förlorat båda sina hemma matcher. Först mot Watford 1-3. Sen mot United, 0-2. Och Nu på lördag förväntar jag mig att det kommer  se likadant ut.

Bournemouth

Bournemouth har inlett säsongen bra. man har 3-1-1 och det ser stabilt och bra ut. Förlusten mot Chelsea borta är inte så mycket att säga om då det är en match Chelsea ska vinna. Krysset mot Everton, 2-2 var en rolig match att se. Hände mycket, målrik, två röda kort. Tycker 2-2 resultatet är godkänt då jag tycker Everton har ett bra lag och ser starka ut denna säsong. Senaste matchen dom spelad var mot Leicester, man körde över dom i första halvlek och vann tillslut med hela 4-2! Man har en målskillnad på 10-7. och har gjort två mål minst i fyra av sina fem matcher.

 

Saker som talar FÖR och EMOT spelen: 

✅  Bournemouth har inlett bra med 3-1-1 och ser starka ut mot Burnleys 0-1-4. 

✅  Bournemouth har gjort minst två mål i 4/5 matcher, kommer garanterat bli mål för dom här också! 

✅  Burnleys försvarsspel som annars varit deras starka kort, fungerar inte som det ska. . 

✅  Burnely har ingen direkt målgörare, dom har bara lyckats göra mål i 2/5 matcher.

⚠️ Det som talar mot spelet. Joe Heart. Den mest ostabila målvakten enligt mig. En bra dag kan han göra sjuka räddningar matchen genom och hålla nollan.

 

  • Speltips:  BurnleyBournemouth, Rak 2:a.

  • Odds: 2,5

  • Spelstopp: 16.00

  • Spelbolag:
    Comeon

  • Insatts: 1000kr

 

 

 

 

   

Tipsa om Speltips, Premier League, 2018-09-22, 16.00. till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades