Speltips: Positiva vindar över London 22/12

Lördagens speltips kommer från London och engelska Premier League.
Det är ett pånyttfött hemmalag som tar emot ett svajigt mittenlag som har problem med defensiven. Jämn match att vänta, men jag väljer sida !

Speltips: 

Lördag 16.00 är det dags för ytterligare en spännande omgång av Premier League. Denna gång undviker jag topplagen och ger mig in i ett tajt möte mellan två lag som ligger mitt i tabellen och har exakt samma antal poäng. 
Mötet är mellan West Ham och Watford ! På förhand ser det ut som ett väldigt målrikt möte men jag väljer att välja en favorit istället. 
West Ham har fått tillbaka ett par viktiga spelare och det har kommit varma positiva vindar över London. 
Spelet och framförallt resultaten har kommit igång på slutet i.o.m detta och därför utser jag West Ham som favoriter i matchen. 
Här kliver jag på spelet “West Ham Asian 0” till 1.71 på Bethard ! 
(Insatsen tillbaka om det blir kryss i matchen) 

West Ham:

Laget ligger på en 9e plats med raden 7-3-7 och målskillnad 25-25. 
West Ham har denna säsong varit väldigt svajigt. 
Man började med tufft spelschema och många förluster. Därefter kom en positiv period med flera vinster men därefter kom skadorna på flera tongivande spelare och förlusterna kom igen. 
Nu har spelare som Mark Noble och Andy Carroll hittat tillbaka och det är två tongivande spelare att ha på planen eller vid sidan av. De är erfarna och har vinnarinstinkt och det smittar av sig även om Carroll inte spelat så mycket efter sin återkomst men har ändå 3 raka inhopp nu. 
Nu kommer man till start med 4 raka segrar i Premier League och självklart har ett visst självförtroende smugit sig in hos spelarna vilket är otroligt viktigt i jämna matcher. 


Watford: 

Laget ligger på en 10e plats med raden 7-3-7 och målskillnad 23-25. Ja de har nästan exakt samma siffror som West Ham och bara smådetaljer skiljer lagen åt. Men medan West Ham har hittat formtoppen så har Watford fått problem med försvaret. 
Man kommer med formraden 1-1-3 och man har faktiskt släppt in minst 2 mål bakåt i 5 raka matcher nu. 
Visst 3 mål mot Pool och 2 hemma mot City kan man prata bort, men de har släppt in flera mål mot de betydligt sämre motståndarna också på slutet. 
Bortaspelet imponerar inte alls, man har bara vunnit 2/8 matcher och det var mot nykomlingen Wolves och mot Burnley i säsongsupptakten. 
Absolut inte ett dåligt lag i sin bästa stunder, men försvaret är alltför svajigt att lita på just nu !

West Hams form:

Watfords form:

Saker som talar FÖR och EMOT spelet:

✅ West Ham är inne i en bra period och har vunnit 4 raka matcher. 

✅ Viktiga spelare som Mark Nobel och Andy Carroll har återkommit från skada och avstängning i West Ham. Ledare på och utanför planen. 


Mittfältsstjärnan Felipe Anderson har hittat tillbaka i målprotokollet och gjort 5 mål på senaste 7 matcherna !

✅ Watfords försvar är inte stabilt just nu. 2st insläppta mål i 5 raka matcher imponerar inte. 

⚠️ Jämnt mittenmöte mellan 2st målrika lag. Ingen tydlig favorit gällande grundkapacitet men mitt tips grundar sig på form och min magkänsla.

Speltips: West Ham Asian 0
Odds: 1.71
Spelstopp: 16.00 
Spelbolag: Bethard 
500kr omsättningsfri bonus

Units: 2 / 10

Lycka till om ni ryggar ! 

Tipsa om Speltips: Positiva vindar över London 22/12 till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades