Speltips: Portugal – Marocko (20/6) VM

Pengarna tillbaka fick vi på förra tipset jag la ut här på hemsidan. Vi hade spelat Acreano som vinnare mot Remo med pengarna tillbaka vid oavgjort. Matchen slutade 2-2 och vi får helt enkelt gå vidare med samma insats idag och hoppas på en seger! Jag har idag vågat mig på en VM rek på hemsidan även om nästan alla underdogs lyckas vinna hittils… Matchen som vag valt att dela som speltips idag är VM matchen i gruppens andra omgång mellan Portugal och Marocko.

Speltips: Portugal – Marocko (20/6) VM

Portugal öppnade detta VM genom att ta ett 3-3 resultat mot Spanien. Man delar just nu 2:a platsen alltså medans Iran slog Marocko senast och ligger i toppen av gruppen. Portugal är givna favoriter inför en sån här match eftersom man har bättre spelare på i princip varje position. Det är extremt viktigt för både Portugal och Spanien att nu ta vinster mot dessa ”sämre” lagen och därför kommer man gå full fart framåt för att få med sig 3 poäng idag.

Efter sitt Hattrick senast så förväntar jag mig minst ett mål till av Ronaldo. Jag tror att Portugal lyckas ta en ganska stabil seger ikväll och att man får hela 1.68 gånger pengarna på 10bet låter alldeles för bra. Visst har det varit många skrällar såhär långt men oavsett så känns det som ett bra spel. Jag gissar på att matchen kommer sluta 2-0 eller 3-0 till Portugal.

Saker som talar FÖR och EMOT:

✅ Bättre spelare på nästan alla positioner

✅ Ronaldo är het och kommer försöka hålla sig på målskyttarnas högsta nivå

✅ Kniven mot strupen för Portugal att vinna

⚠ Det har varit många skrällar såhär långt och vad som helst kan hända.

Speltips: Portugal rak vinst

Odds: 1.68

Spelstopp: 14.00

Spelbolag: 10bet (50% upp till 2.000kr bonus)

Portugal vinst

 

Tipsa om Speltips: Portugal – Marocko (20/6) VM till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades