20:45
Speltips
Leauge One 30 april 2019

Speltips: Portsmouth - Peterborough 30/4 League One

Speltips:

Sista april och det är dags att summera arbetsinsatsen sen man slog upp dörren för en återkomst till 5 Spades igen. Jag utlovade 20 spel av kvalite, trots semester en månad och virus drabbad en vecka när jag kom hem så blev det 21 spel från min sida totalt. 

Började semestern bra med 5 raka vinster och fick avsluta semestern med lika många, sen har det varit väldigt mycket stolpe ut på slutet och det är väl då man börjar ifrågasätta sig själv och sängliggandet. Är jag helt ute och cyklar eller är det bara en sån period i livet där ingenting går vägen? Så för min egen del, när allting går tillbaka till det normala igen så vad det skönt att få se bollen gå in i mål på den klassiska övertids minuten i söndags och där med så bröts en 4 dagars lång förbannelse med en vinst till 1.80 gånger pengarna.

Om vi kan förlänga den vinsten idag eller inte med ett Asian -1 spel återstår att se, men Portsmouth är favoriter ikväll och ger pengarna tillbaka om man man bara vinner med 1 måls marginal.

Dels så är det ett bra spel i grunden enligt den statistik och hemmafördel Portsmouth har inför den här matchen, men också så har jag en bonus på Come On att omsätta där varje spel måste vara 2 i odds tills en eventuell utbetalning kan ske så jag försöker se helheten i matchen så även i detta fall.

Portsmouth:

Portsmouth har spelat en betydligt bättre fotboll än vad Peterborough har gjort och ska man se från den första Januari fram tills idag så har man bara förlorat 4 av 19 ligamatcher.Så väl den totala hemma målskillnaden,sett över hela säsongen och deras 4 senaste hemma matcher gör mig övertygad om att vi kommer få se ett mål framåt eller 2. Portsmouth har nämligen på sina 4 senaste hemma matcher raden, 5-1,  2-0, 4-1 och 2-1. Man har gjort nästan hälften av alla sina mål hemma (39/80) och släppt in mindre än hälften av dom (18/47) vilket är strax under 1 baklängesmål per match hemma på Fratton End. Total målskillnad: 80/47. Hemma: 39/18.

Peterborough:

I början av säsongen spelade Peterborough bättre borta än vad man gjorde hemma men ju längre in på säsongen man kom ju mer "normaliserad" blev man. Efter nyår har man 6 vinster, 9 förluster och 4 oavgjorda resultat. Det ska dock inte förnekas att laget gör fler mål borta än hemma, MEN man släpper också in fler mål i sitt bortaspel vilket talar för en hemma seger i den aspekten. Total Målskillnad: 65/59. Borta: 37/32

Inbördes/fakta:

Värt att notera, förutom att Portsmouth vann borta i början av säsongen och följde upp med en cup vinst hemma i början av året så har det varit med små marginaler.( 1-2, 1-0). Likaså Bortalagets 4 senaste har alla slutat under 2,5 mål. Lägg också till att portsmouth hemma statistik den här säsongen är W12D6L3 medans Peterborough borta statistik står på W10D5L7. 

Kupong/Units:

 

 

 

 

 

Tipsa om Speltips: Portsmouth - Peterborough 30/4 League One till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

Fördelar/Nackdelar
REKOMMENDERAT SPEL

Spelbolag Odds Spel Insats Spelstopp
2.09 Portsmouth Asian -1 1 Units N/A Spela nu

Sätt in 500kr spela för 1500kr

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

SPELET

30 april 2019

MATCHTID: 20:45

Spel: Portsmouth Asian -1
Insats: 1 Units

ODDS: 2.09

SPELA NU

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades