Speltips: Portland Trail Blazers – Oklahoma City Thunder (NBA 06/11)

Först vill jag bara säga att de är så skönt att äntligen komma tillbaka efter en mini semester som jag tog förra veckan!

Nu är de dags för mer NBA och mer pengar att hämta. När jag skulle reka idag såg jag att de var mycket fina matcher men de va en match jag fastnade för riktigt hårt på och de är matchen mellan Trail Blazers mot OKC! Härlig match med båda lagen som är vassa i anfallet. Mycket poäng väntas idag och jag tycker att linan på den är helt sjuk! OKC som nu blivit bättre på sistone då Westbrook, CA samt PG börjat hitta varandra och spelar otroligt fin basket! Måste även tillägga att tränaren gör ett klokt och bra val med att bytta ut CA och sedan ta inom honom med bänken så att han kan plocka poäng för OKC när bänken spelar. Andra sidan har vi Trail Blazers som gjort en fin säsong än så länge och har ett bra spelsystem där alla är delaktiga och drar lika mycket! fin basket från deras sida också.

Idag kommer jag köra på ett överspel på denna match då jag personligen tycker att båda av dessa lagen gör bra med poäng på sina matcher och att slå över 207.5 ska vara en barnlek för denna match. Bra framåt mindre bra bakåt. Det är då man slår till med ett överspel! Idag får vi 207.5 till hela 1,71 i odds och de är riktigt bra!

Speltips: ÖVER 207.5
Spelstopp: 03:00
Odds: 1.71
Spelbolag: Unibet

Tipsa om Speltips: Portland Trail Blazers – Oklahoma City Thunder (NBA 06/11) till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades