Speltips: Plymouth v Wimbledon (13/2)

Mycket bra dag igår då mig magkänsla hade rätt. Vi rekade Jagiellonia DnB borta mot Piast. Jagiellonia vinner enkelt med 2-0. Säger ju det, när man har en sån skön magkänsla då måste man lägga spelet. Magkänslan är lite av ett sjätte sinne brukar jag säga. Jag önska dock man hade den magkänslan oftare. Hur som helst, vi är uppe på två raka matcher idag, formen känns bra och magkänslan är också relativt bra. Vi går för tredje raka och jag tycker mig ha funnit ett odds där spelbolagen verkar vara ute och cyklar. Man har underskattat ett av lagen här. Jag pratar såklart om matchen i England, League One. Plymouth v Wimbledon, häng med här!

Plymouth v Wimbledon

Som vanligt så tar vi en titt på tabelläget så ni får en liten översikt.

10. Plymouth 32 matcher 37:40 44 poäng.

20. Wimbledon 31 matcher 30:38 34 poäng.

På något sätt så verkar spelbolagen fortfarande underskatta Plymouth form. Man har gått från nedflyttningshotade till att bara endast vara fem poäng ifrån slutspel. Endast serieledarna Wigan har slagit Plymouth på dom 12 senaste matcherna och man har vunnit hela åtta matcher av dessa 12. Att Plymouth vann borta mot tabelltvåan Shrewsbury i veckan visar att formen fortfarande håller i sig. Wimbledon är tyvärr i en dålig form och kommer ha det väldigt kämpigt borta mot detta formstarka Plymouth ikväll.

Plymouth fem senaste hemmamatcher: W4 D0 L1 (förlusten kom mot serieledande Wigan).

Wimbledon fem senaste bortamatcher: W1 D2 L2.

Ser vi till formen på dom 10 senaste matcherna i ligan så ligger Plymouth på en imponerade andra plats med 23 poäng på 10 matcher och en målskillnad på 19:9.

Jag förstår fortfarande inte hur Plymouth kan vara så högt satta, antar att spelbolagen förväntar sig att formen kommer att avta. Jag tror däremot tvärtom. Slår man som sagt tabelltvåan Shrewsbury på bortaplan med 1-2 så lär man vinna hemma mot ett trögt Wimbledon. Jag kan inget annat än att tacka för det höga oddset. Jag väljer som vanligt att minimera riskerna så mycket som möjligt och väljer att spela Plymouth -0.25 (asian) till 2.00 gånger pengarna, vilket innebär att vid oavgjort resultat så blir det endast en halv förlust. För den vågade finns raka ettan till hela 2.30 gånger pengarna.

🏆 League One
⏱ Today 20:45
🇬🇧 Plymouth v Wimbledon
✍ Plymouth -0.25 (asian)
📊 2.00 (10Bet)
7️⃣ Units

Spelbolag: 10Bet – Bonus: 100% upp till 2000kr

Plymouth 10bet

Tipsa om Speltips: Plymouth v Wimbledon (13/2) till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades