Speltips: Pittsburgh Penguins – Colombus Blue Jacket USA:NHL 25/11

Grattis till alla som tog rygg på mitt förra speltips i Brasilien. Bahia tog en stabil 2-0 seger och Fluminense gick ännu en match utan att göra ett ända mål framåt. Inatt tänkte jag gå tillbaka till NHL men denna gången kör jag ett målspel och inte 1X2. Matchen som jag delar inatt spelas mellan Pittsburgh Penguins och Colombus Blue Jackets. 

Speltips: Pittsburgh Penguins – Colombus Blue Jacket USA:NHL 25/11

Pittsburgh Penguins:

Man har 21 spelade matcher såhär långt. I dessa matcherna har man tagit 6 vinster, 7 oavgjorda och 8 förluster. Man har gjort 70 mål framåt och släppt in 69 bakåt. Man har spelat över 5.5 mål i hela 72.7% på hemmaplan vilket betyder 8/11 av sina matcher. Totalt sett borta som hemma så har man 63.6% över 5.5 mål. I sina senaste 5 spelade matcher har man också nått linan över 5.5 i 4/5 matcher.

Colombus Blue Jackets:

Man har 22 spelade matcher såhär långt. I dessa matcherna har man 11 vinster, 4 oavgjorda och 7 förluster. Man har gjort 75 mål framåt och släppt in 69 bakåt. Man har spelat över 5.5 mål i 50% av sina matcher och har nått linan över 5.5 i 3/5 av sina senaste matcher spelade.

Inbördes möten:

Detta är väll det som talar mest av allt för detta spelet. Man har spelat över 5.5 mål i 5/5 senaste inbördes mötena. Dessa matcherna har slutat 7-6, 7-3, 4-4, 2-5 och 5-4. Det är ett galet målsnitt på hela 9.4 mål per match.

Mitt spel idag blir alltså över 5.5 mellan dessa 2 lagen och jag ser oddset 1.68 på 10bet som allt för högt. Många bolag har tagit bort alternativet och har endast över 6.5 linan att välja på.

 

Tipsa om Speltips: Pittsburgh Penguins – Colombus Blue Jacket USA:NHL 25/11 till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades