Speltips: Piast v Jagiellonia (12/2)

Gårdagen gick som jag tänkte mig. Vi rekade Huesca v Cultural Leonesa rak etta. Huesca gjorde jobbet och vann med 1-0. Dock så kunde siffrorna ha varit mycket större än så då man verkligen dominerade matchen rakt genom. Så det var närmare 3,4-0 än 1-1. Hur som helst, allra viktigast var att den gick in. Vi har ett ganska kasst utbud idag, men idag har jag ett ”speciellt” spel. Ett spel som jag gillar mycket, men denna gång går jag inte så jättemycket på form och statistik. Har ni någon gång haft den där magkänslan att ”detta känns rätt”? När man rekar så tar an oftast med alla faktorer, statistik, form, skador och den där lilla magkänslan. Men i dagens möte så är statistiken inte sådär särskilt imponerande (trots min fördel) men nånting säger mig att jag ska lita på min magkänsla. Jag har litat på den förr och då har det gått bra, så jag väljer att lita på den ikväll igen. Matchen jag talar om hittar vi i Polen mellan tabelljumbon Piast v  tabellfyran Jagiellonia.

Piast v Jagiellonia

Vi tar en titt på tabelläget:

4. Jagiellonia 21 matcher 29:24 36 poäng.

16. Piast 21 matcher 22:31 20 poäng.

Jagiellonia fem senaste matcher: W3 D0 L2.

Piast fem senaste matcher: W0 D4 L1.

Kvällens match mellan lagen är den första matchen sedan uppehållet man har haft i ligan sedan 15 december. Piast har spelat träningsmatcher däremellan, hela tre matcher. Medan Jagiellonia inte har spelat en enda match. Bra eller dåligt? Låter det vara osagt, kan dock tänka mig att Jagiellonia är utvilade och taggade. Faktum är att Jagiellonia är ligans bästa bortalag, vilket också är intressant i kvällens möte. Man är endast fem poäng bakom serieledarna med en match mindre spelad. Vinner man ikväll så går man upp till en andra plats i tabellen. Jag vet vad jag ska spela. Jag vill gardera mig för att minimera så många risker som möjligt och väljer att investera sju units på Jagiellonia DnB.

🏆 Ekstraklasa
⏱ Today 18:00
🇮🇩 Piast v Jagiellonia
✍ Jagiellonia DnB
📊 1.66 (Bethard)
7️⃣ Units

Spelbolag: Bethard – Bonus: 200% upp till 1000kr

Jagiellonia bethard

Tipsa om Speltips: Piast v Jagiellonia (12/2) till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades