Speltips: Phoenix Suns – Chicago Bulls (Nattens nba)

I nattens NBA så är det jämn bra lag som möter varandra och spelbolagen har lagt jätte jobbiga linor men jag har lyckas ta fram ett guld odds till 1,81! Matchen jag kollat på är Suns mot Bulls, Bulls som kom till playoff förra året, är verkligen inte samma lag i år. De har inte någon start spelar kvar nästan, vilket är verkligen synd men men sånt är livet i NBA. Bulls i år har verkligen floppat och endast vunnit 3 matcher och förlorat 10 matcher men man måste även ta hänsyn till att de inte ens mött värsting lagen än, medans Suns har gjort det riktigt bra. De har vunnit 6 matcher och förlorat 11, det är heller inte bra statistik men de har även mött jätte bra lag under dessa förluster! kollar man på papperet är även Suns ett mycket bättre lag och är på hemmaplan idag! Bulls borta statiskt är 1-6 så jag har riktigt svårt att de plockar med sig poäng  mot ett hemmastarkt Suns idag! Dessutom får vi 1,81 till endast -2,5 vilket är ett odds jag inte kan lämna åt sidan! Ser detta som ett sjukt bra odds idag!

Speltips: Suns -2,5
Odds: 1.81
Spelbolag: Scandibet
Spelstopp: 02:00

Tipsa om Speltips: Phoenix Suns – Chicago Bulls (Nattens nba) till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades