Speltips: Philadelphia 76ers vs Sacramento Kings (Nattens NBA)

Nattens NBA matcher är riktigt intressant då vi bland annat har topp möte mellan Rockets och Cleveland! En otrolig bra match att titta på för att lära sig mer om charmen i NBA, där kommer vi få se mycket mål och mycket sjuka plays som kommer göras från båda lagen! Nog med det så gå vi till nattens rek som är 76ers vs Kings. Denna match är så jävla sjuk att jag får rysningar av oddsen vi får! 76ers har gjort ett chockande bra med hela 6 vinster och 4 förluster denna säsong medans Kings har det otroligt jobbigt med att endast vunnit 2 matcher för åkt på stryk i 8 matcher! 76ers har även en nyckelspelar som gör det mesta i laget! Det är Ben Simmons, vilken spelare han är. Vi kommer få se honom skina idag som han gjort alla matcher som varit, lyft hela 76ers på sina axlar.

Jag synar en jämn match fram till Q4 där 76ers kommer gasa genom och ta detta odds som vi får till hela 1.7! Riktigt bra odds som vi får då statistiken är på våran sida och prestationen, som varit en klass skillnad på lagen.

Speltips: 76ers -5
Odds: 1.7
Spelbolag: Scandibet
Spelstopp: 04:00


 

Tipsa om Speltips: Philadelphia 76ers vs Sacramento Kings (Nattens NBA) till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades