Speltips: Perugia – Empoli (28/12) Italien; Serie B

Perugia – Empoli

Dagens speltips ifrån mig är upphittat i Italienska Serie B. Perugia ska ta emot Empoli på Stadio Renato Curi och en tät match väntas. Detta blir första reken som är skriven från Cambodia, innan det bär vidare till Vietnam om några dagar.

Perugia befinner sig just nu på en 13:e plats och har bara 6 vinster på 20 spelade matcher. Det som väcker ens intresse här är att 5 av 6 vinster har varit på egen arena. 5 Vinster, 1 oavgjord och 3 förluster har man som facit på hemmaplan. Det är ju absolut inget jätte imponerande med detta men det som också väcker ögat för mig är att Perugia har gjort mål i 8/9 hemmamatchcer.

Empoli befinner sig helt klart på en bättre plats i tabellen och ligger på 5:e plats. Men på bortaplan har Empoli problem och har bara 2 vinster på 10 möjliga. 2/4/4 visar siffrorna på Empolis bortastatistik. Empoli har släppt in mål i alla 10 bortamatcher som dom har spelat, och har samtidigt gjort mål i allihop.

Perugia har alltså gjort mål i 89% av deras matcher och Empoli har gjort mål i 90%.

Att förutse en vinnare i denna matchen kan vara någonting av det svåraste. Efter statistiken och båda lagens senaste matcher så väljer jag att spela BLGM. Empoli har spelat BLGM i 16/20 senaste matcherna som dom har spelat. Perugia har spelat BLGM i 13/20 matcher i år.

Jag spelar alltså BLGM och förväntar mig en uddamåls seger till något av lagen där båda gör mål. 2-1 / 1-2 eller alternativt ett oavgjort 1-1.

Speltips: BLGM

Odds: 1.74

Spelbolag: Leovegas (100% upp till 1000kr)

Spelstopp: 20.30

Önskar som vanligt alla lycka till vid rygg på dagens speltips! Kom ihåg att inte lägga mer än kassan tillåter!

Tipsa om Speltips: Perugia – Empoli (28/12) Italien; Serie B till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades