Speltips: Peliitat – TuTo (10/1) Hockey; Finland

Helt otroligt att vi inte lyckades få med oss en vinst, eller iallafall pengarna tillbaka i mitt förra tips. Idag har jag hittat en Hockey match i Finland mellan Peliitat och TuTo. Benevento lyckades på något sätt vinna i förra matchen jag la ut. Dom tog alltså sin andra seger på hela säsongen mot Sampdoria vilket är helt sjukt. Absolut så trodde jag att det fanns en liten chans på kryss, men torsk? Att dessutom släppa in 3 mål.

Idag tar vi nya tag och går vidare in i en hockeymatch som spelas i Finland.

Speltips: Hockey; Finland – Peliitat – TuTo

I dagens match förväntar jag mig en målrik tillställning och all statistik är på vår sida. Vi kan börja med att gå in på Hemmalaget. Peliitat ligger sist i tabellen och har riktigt målrika matcher. På hemmaplan har man spelat 13/14 matcher över 5.5 mål och totalt på 30 matcher så har dom spelat 25 matcher över linan.

Om man går in på bortalaget TuTo så ligger dom på 5:e plats i tabellen. Dom har dom spelat 10/16 borta matcher över 5.5 och totalt på 30 matcher så har TuTo 18/30 över linan.

Peliitaat har alltså spelat över 5.5 mål i 83.3% av deras matcher, och i deras hemmamatcher 92,9%.

TuTo har spelat över 5.5 mål i 60% av deras matcher och 57,1% på bortaplan.

Jag väljer alltså att spela över 5.5 mål i denna matchen till 1.66 i odds på Leovegas. Jag har svårt att se denna matchen gå under linan, Peliitat gör ju alltid mål men lyckas varje gång släppa in alldeles för mycket, därav sin placering i ligan.

Lycka till vid rygg och kom ihåg att inte lägga mer pengar än kassan tillåter!

Tipsa om Speltips: Peliitat – TuTo (10/1) Hockey; Finland till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades