Speltips: Paris Saint Germain – Real Madrid (06/03) Champions League

I mitt speltips igår så lyckades ett riktigt svagt bortalag, Ottawa Senators ta ett kryss mot ett starkt hemmalag, Dallas Stars. Efter denna förlusten blir man trött på NHL, iallafall 1X2 spel. Idag väljer jag att hoppa på fotboll och Champions League. Matchen jag snackar om är mellan Paris Saint Germain och Real Madrid. Jag går emot bolagen lite idag, och nedanför så går jag in på varför.

Speltips: Paris Saint Germain – Real Madrid (06/03) Champions League

Paris Saint Germain har 3-1 i baken och måste alltså vinna dagens match med minst 2 bollar. Bolagen ser PSG som stora favoriter idag, men blir det så lätt? Går man helt tillbaka till 2013, så har PSG bara lyckats vinna 1 gång mot Real, och detta var i ICC och en match där Real spelade med 50% bänkspelare. Jag räknar inte ens med denna träningsmatchen eftersom det inte var lagens riktiga 11or. Kollar man på dom resterande 5 mötena som dessa lagen har mött varandra, så har Real vunnit 4/5 matcher och den sista har slutat oavgjort.

Om Real Madrid skulle släppa in första bollen idag, så kommer dom gå för en snabb kvittering och kommer nog inte riskera ett 2-0 underläge. Jag tror inte Real kommer sitta tillbaka “bekvämt” idag och bolagen underskattar dom väldigt.

Utöver detta så är Neymar skadad inför dagens match och Mbappe är tveksam till start. Real Madrid har också några tveksamma spelare till start. Kroos och Modric är båda tveksamma, men med Real Madrids brädd på truppen så ska dom inte saknas på samma nivå.

Bolagen ger 3.95 på den raka 2:an och det ser jag som alldeles för högt. 2.00 i odds på X/2 känns dock som det säkrare alternativet och det kommer spelas ikväll. Spelet läggs på 10bet.

Lycka till vid rygg!

Tipsa om Speltips: Paris Saint Germain – Real Madrid (06/03) Champions League till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades