Speltips: Pantern – Västervik 27/12

Pantern – Västervik, Hockey Allsvenskan 

Matchen:

Dags för hockey igen och dagens speltips hittar vi i Hockey Allsvenskan. Det är tabell 4an Pantern som spelar hemma mot Västervik som just nu parkerar på plats 12 i tabellen, tredje sist nerifrån alltså.
Jag tror på en väldigt målrik tillställning och väljer att spela över 5.0 mål hos MrGreen till oddset 1.87. Spelet innebär att jag får insatsen tillbaka om matchen slutar på exakt 5 mål, ex 3-2, 4-1.

Pantern vinner många av sina matcher och har en riktigt bra form, de har varit målsnåla på slutet men har ändå gjort MEST mål av samtliga lag i serien, det är fakta man inte pratar bort.
Samtidigt är Västervik ett väldigt målrikt lag för att ligga så långt ner som de gör. T.ex har de gjort mer mål framåt än vad både serieledarna och tabell 3an har gjort i år.  Det som fäller Västervik är deras försvar, men i detta spel passar det oss perfekt.
Två målglada lag och bortalaget har ett dåligt försvar, har svårt att se denna match sluta under 5 mål och gillar spelet skarpt !

Statistik:

Pantern har hemmaraden 6-5-1-2 och målskillnad 46-34 vilket ger ett målsnitt på 3-2.
Västervik har bortaraden 3-0-0-11 och målskillnad 31-43 vilket ger ett målsnitt på 2-3.Tittar vi på inbördes möten så har de mötts 2 ggr denna säsong och de matcherna slutade 4-3 till Pantern och 6-3 till Västervik. 
En sak som fastnat på min näthinna är just dessa tre punkter.

  1. Pantern har gjort mest mål av alla lag.
  2. Västervik har släppt in näst mest mål av alla lag.
  3. 2/2 inbördes denna säsong har slutat med målfester och totalt 7 och 9 mål.

Jag tycker dessa är starka faktorer som talar för att det INTE ska bli en målsnål match.
Utgångstipset landar på 4-2 till Pantern och här trycker jag till !

Speltips: Över 5.0 mål

Odds: 1.87

Spelstopp: 19.00

Spelbolag: MrGreen
Bonus: 100 % upp till 5000 kr vinstboost
via denna länk

Lycka till om ni ryggar !

 

Tipsa om Speltips: Pantern – Västervik 27/12 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades