Speltips: Ottawa – Colorado NHL 11/11

Emils rek ! 

** NHL**
Ottawa senators – Colorado avalanche
Motivering: En målrik tillställning väntas igen när Ottawa ska spela mot Colorado på Globen. Igår möttes dom och matchen slutade 3-3. Ottawa gick som segrare efter förlängning och Colorado kommer idag vilja ha revansch. Colorado har spelat 14/20 senaste matcher över 5.5 mål och dom 8 senaste matcherna har alla gått över linan. Ottawa har spelat över linan 5.5 15/20 gånger. Inbördes möten mellan dessa lagen är alltid målrika och om vi går tillbaka till 2010 så har 9/11 senaste matcherna slutat över 5.5.

Jag väljer alltså att spela över 5.5 mål i denna matchen. Unibet ger oss 1.70 i odds, vilket känns väldigt fint om man kollar på statistiken. 

Speltips: över 5.5

Odds: 1.70 

Spelstopp: 19.00

Spelbolag: Unibet
Lycka till vid rygg!

Tipsa om Speltips: Ottawa – Colorado NHL 11/11 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades