Speltips: Östersund FK v Arsenal (15/2)

Gårdagens gigantmatch mellan Real Madrid v PSG satt som handen i handsken. Medan marknad förlitade sig på PSG så valde jag att gå andra vägen och spelade Real Madrid DnB. Real Madrid vann matchen med 3-1 och spelet sitter alldeles fint. Nu kanske inte 3-1 speglade matchbilden direkt, men real förtjänade att vinna. Nu kan det bli väldigt kämpigt för fransmännen att ta igen två mål hemma i Frankrike. Ser fram emot ett spännande returmöte. I o med Madrids seger så är jag nu uppe i fyra raka vinster och jag går nu mot en femte raka. Även idag spelar jag emot marknaden och magkänslan är bra. Jag väljer att ta mig till Sveriges norra delar för att följa matchen mellan Östersund FK v Arsenal.

Östersund FK v Arsenal

Låt mig börja med att säga de, Arsenal är självklart favoriter till att ta sig vidare samt att kanske till och med ta hem Europa League titeln. Framförallt i detta möte så har man bättre spelare på exakt varje position. Men, ett stort men! Idag tror jag inte man vinner så enkelt som många tror. Östersund hemma på Jämtkrafts arena är inget att underskatta vilket vi har sett tidigare denna säsong.

Resultaten på hemmaplan i Europa league:

Östersund v Fola (kval) 1-0

Östersund v PAOK (kval) 2-0

Östersund v Hertha Berlin 1-0

Östersund v Ath Bilbao 2-2

Östersund v Zorya 2-0

Resultat bortaplan Arsenal i Europa league:

Crvena Zvezda v Arsenal 0-1

Koln v Arsenal 1-0

Bate v Arsenal 2-4

Summering:

Som ni ser ovan så har inte Östersund förlorat en enda match på hemmaplan hittills i Europa league då har man ändå mött spanska storlaget Ath Bilbao. Arsenal förlorade med 1-0 borta mot Köln. Samtidigt som Arsenal endast har vunnit en match av tre med två mål och det var mot Bate, då nätade både Walcott två mål och Giroud ett mål. Idag finns inte dom spelarna kvar i Arsenal. Faktum är att Lacazette är skadad inför dagen möte samtidigt som Aubameyang inte får delta i turneringen. Vilket gör att Arsenal endast har den kalla anfallaren Welbeck som enda alternativ ikväll. Lägg därtill att man spelar på ett konstgräs där engelsmännen är helt ovana vid samtidigt som vi har sett vilken underhållande fotboll Östersund kan spela hemma. Nej, jag har väldigt svårt och se att Arsenal vinner med fler än två målskillnad. 0-1, 1-2 möjligt. Även kryss tror jag Arsenal skulle vara nöjda med. Jag tror att denna match inte avgörs förrän Arsenal spelar hemma på Emirates. Jag väljer att spela Östersund FK +1.5 (asian), vilket innebär att man måste förlora med hela två mål. Allt under är vinst.

🏆 Europa League
⏱ Today 19:00
🇪🇺 Östersunds FK v Arsenal
✍ Östersunds FK +1.5 (asian)
📊 1.68 (Unibet)
7️⃣ Units

Spelbolag: Unibet – Bonus: 200% upp till 1000kr

Östersund unibetL

Tipsa om Speltips: Östersund FK v Arsenal (15/2) till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades