Speltips: Östersund – Häcken Allsvenskan 26/5

Lördagens speltips kommer från Allsvenskan, det är Östersund som tar emot ett skadedrabbat Häcken och här kommer ett odds som jag bara tycker är för högt sett till möjligheterna i matchen. 

Matchen: 

Här möts tabell 8an hemma mot 7an. Båda lagen har gjort lika mycket mål och får anses på pappret vara lika starka när båda lagen är skadefria. Till denna match är situationen helt annorlunda, Östersund har alla spelare tillgängliga utom Ghoddos medan Häcken kan få klara sig utan upp till 8st spelare ! 
Inte nog med att Häcken haft det väldigt kämpigt på bortaplan denna säsong, nu ska de spela borta mot Östersund med flera viktiga spelare borta. Jag tror Östersund kommer ha väldigt stort bollinnehav och Häcken kommer nog få spela mycket försvarsspel. Därför synar jag “Östersund gör mål i båda halvlekarna” till oddset 3.00 på Bethard.

Östersund: 

Laget ligger 11a i hemmatabellen med klena raden 2-0-3 och målskillnad 7-8. 
Efter en ganska dålig start på säsongen så har de spelat upp sig och har 3 segrar på senaste 5 matcherna. Då har de ändå mött AIK och formtoppade Sundsvall. Östersund spelar med det klassiska 4-4-2 och sedan Ghoddos stack till VM så har andra spelare fått chansen på topp och målmässigt har Östersund fungerat ändå. Visst Sirius är ingen värdemätare men en 5-2 seger går inte att prata bort med 5 olika målskyttar. Som vanligt brukar LAG bli bättre när skyttekungen tillfälligt försvinner och jag tror vi kommer få se fler spelare kliva fram till denna match och vågar ta för sig offensivt. Mot ett skadedrabbat Häcken kommer det nog utmanas mycket på kanterna och skapas många målchanser för Östersund.  

Häcken: 

Laget ligger 11a i bortatabellen med raden 1-1-3 och målskillnad 4-6. 
Lika bra som de är på hemmaplan, lika dåligt har de varit på bortaplan. Ja dåliga är kanske magstarkt att säga men 1 seger på senaste 6 tävlingsmatcherna är inte bra. Då är också 4/6 förluster och de har blivit nollade i 4/6 matcher.
Det är inget roligt facit att ha i bakhuvudet nu när eventuellt halva laget saknas till denna tuffa bortamatch. 

Häcken är ju annars ett tajt lag som inte släpper till så mycket målchanser. Men då grundar det sig på andra förutsättningar som en full trupp och de kan hålla betydligt mera i bollen och inte ge motståndarna så mycket lägen. 
Saknas alla spelare ur startelvan som förväntas missa matchen så kommer det in 5-7 bänkspelare och då blir det omkastningar på taktiktavlan tror jag. De kan omöjligt kliva in här med B-laget och tro att de ska vinna bollinnehavet. Jag tror de kommer med ett väldigt lågt försvar och försöker kriga för ett X så länge det bara går och hoppas skadeläget och de avstängda spelarna är tillbaka till nästa omgång. 

Saker som talar FÖR och EMOT spelet:  

 Östersund har spelat upp sig markant sista omgångarna offensivt.

 Häcken förväntas sakna nästan halva laget till denna match.

 Häcken har riktigt dålig form på bortaplan. 

 Om Häcken går ut och parkerar bussen så kan det bli svårt att komma igenom i första halvlek. 

Lycka till om ni ryggar !

Tipsa om Speltips: Östersund – Häcken Allsvenskan 26/5 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades