Speltips: Öster – Brage Superettan 15/4

Dagens speltips är lite fotboll från vårat svenska avlånga land. Det är matchen mellan Öster och Brage i omgång 3 av Superettan. Här tror jag målchanserna är riktigt bra och tänker kliva in på målmarknaden !
Ser man till lagens tidigare matcher och min förväntade matchbild så blir detta en svängig match där jag har svårt att sia om vem som vinner. Men med svängdörrar i båda försvaren så passar detta spel perfekt.  

Matchen: 

Detta är mötet mellan det förväntade topplaget Öster och bottentippade Brage. De flesta “experter” tror Öster kommer hamna bland topp 4 medan nästan alla tror att Brage kommer få kämpa för sin överlevnad i botten av ligan. Endast två omgångar är spelade och det är svårt att analysera lagen när det bara finns två matcher att kolla upp. Men det finns en röd tråd när dessa lag spelar och det är målsnittet. Backar man lite och tittar på hur försäsongen såg ut så är det väldigt målglatt åt båda hållen. Lagen blir sällan nollade och över 2.5 måls linan passeras ofta. Speciellt Öster har spelat hela galna målfester på slutet och resultaten 2-3, 2-2, 3-2, 2-2, 3-1 får en ju att undra om lagen körde utan målvakter. 5 raka matcher har alltså passerat 3.5 måls linan och för Brage har 3/5 senaste slutat över 3.5 mål. 
Jag hoppas och tror att målfesterna fortsätter och kliver ner till över 2.5 mål till fina oddset 1.81 hos Betfinal !

Öster:

Laget från Växjö har börjat med väldigt målrika matcher och 2-2 hemma mot Degerfors och senaste 1-3 förlust borta mot favorittippade Helsingborg vittnar om en offensiv inställning i matcherna.
Nu är det dags för laget att möta ett förväntat bottenlag och nu måste första segern komma. Jag tror Öster kommer försöka hålla i taktpinnen men det har ju visat sig att då ramlar det in bollar bakåt också. 
Oddset på den raka 1an störtdyker och medan jag skrivit reken har den gått från 1.90 ner till 1.80. Många tror tydligen på Öster eftersom de alltid gör mål framåt, men med svängdörrar bakåt väljer jag hellre målspelet.

Brage: 

Det förväntade bottenlagen verkar inte vilja lyssna på experterna. I premiären mot mittenlagstippade Eskilstuna så spelade dom starkt 0-0 på bortaplan och matchen innehöll massor av målchanser. I förra omgången vann de med 4-2 mot Gefle efter en imponerande första 25 min period. Redan då hade de tagit en 2-0 ledning som höll den till halvlekspausen. I andra halvlek lyfte Gefle laget och ytorna blev större och större och med 13 min kvar av matchen så kommer utdelningen åt båda hållen. Först trycker Brage in 3-0 i min 77, 8 min senare kommer 3-1 och minuten senare kommer 3-2. Gefle satsar allt framåt men Brage dödar matchen fullständigt med 4-2 på straff i slutminuten genom Alexandersson som blev tvåmålsskytt.
Tittar vi längre tillbaka så har Brage inte förlorat på 6 matcher och kommer nog med gott självförtroende.
Öster må vara målglada favoriter men underskattar de Brage så rasslar det nog till i eget mål också. 

Formen hos lagen: 

Saker som talar FÖR och EMOT spelet:

✅ Målformen hos båda lagen 

✅ Båda lagen släpper in många mål 

✅ Det är i början av säsongen så försvaren är inte 100 % samspelta än 

⚠ Historiskt sett målsnålt i deras inbördes möten även om det var länge sedan de möttes

⚠ En hemmafavorit som ev. börjar lägga fokus på den bristande defensiven kanske anfaller mer försiktigt 

⚠ Ett hemmalag med endast 1 seger på sista 10 hemmamatcherna kan innebära sargat självförtroende

Med dessa saker i bakhuvudet sätter jag utgångstipset till 2-1 eller 1-2. 

Lycka till om du tar rygg !

 

 

 

Tipsa om Speltips: Öster – Brage Superettan 15/4 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades