Speltips: Oskarshamn – Västerås HockeyAllsvenskan 31/10

Onsdagens speltips hämtas från HockeyAllsvenskan och det är topplaget Oskarshamn som tar emot mittenlaget Västerås. 
Ett stabilt hemmalag i bra form tar här emot ett svajigt bortalag som har problem på resande fot. Här lägger jag 2 Unit på ett specialspel !

Speltips: 

Här tar tabell 2an Oskarshamn emot tabell 8an Västerås. Ett hemmalag som jag inte förväntade mig skulle ligga såhär högt i tabellen men jag är imponerad över deras spel och de förtjänar varenda poäng de tagit. 
Denna kväll tar de emot Västerås som ligger mitt i tabellen där man hade förväntat sig. Hemmaspelet har funkat bra för VIK men i bortamatcherna ser det sämre ut och majoriteten av matcherna är förluster. 
Oskarshamn har bra momentum och det ska självklart utnyttjas medan de spelar så fin hockey. 
Här synar jag specialspelet “1a + ö2.5 mål totalt” till fina 1.85 hos Nordicbet ! Grundtipset är ju en hemmaseger men det är sällan en hockeymatch slutar 1-0,2-0 och på detta sätt höjer jag den eventuella vinsten med 9%. 

Oskarshamn: 

Tabell 2an Oskarshamn står på raden 8-2-0-2 och målskillnad 43-22. Man har hittills gjort mest mål i ligan trots att man spelat mindre matcher än övriga lag. 
Man ligger 1p bakom serieledande AIK men då har Oskarshamn spelat 2 matcher mindre och vid seger går de upp till 1a platsen så det finns stor motivationsfaktor som ger hemmalaget lite extra energi. 
På hemmaplan har man “bara” spelat 6 matcher och man har raden 4-1-0-1 och målskillnad 21-14. Enda laget som besegrat Oskarshamn hittills är tabell 5an Karlskoga. 
Både 1an AIK och 3an Modo har fått åka hem med svansen mellan benen så detta Oskarshamn har verkligen spänt musklerna för de övriga lagen och visar att de menar allvar. 
Till start kommer man med en kanonform där man vunnit 8/9 senaste matcherna och sist plockade man ner Modo med klara 5-2 och omgången innan Vita Hästen med 2-6 på bortaplan. 
Jakten på serieledning fortsätter ! 

Västerås: 

Tabell 8an Västerås har raden 4-2-3-4 och målskillnad 36-36. Man har ett målsnitt på 2.75 mål framåt och bakåt men då har de flesta av målen kommit på hemmaplan. 
26 mål hemma, bara 10 mål på bortaplan. Som ni förstår är det på resande fot problemen finns och man ligger bara på plats 10 i “bortatabellen” där man endast vunnit 1/6 matcher genom full tid. 
1 seger genom full tid mot tabell 11 an Västervik och en seger i förlängningen mot jumbon Tingsryd imponerar inte ! 
När man mött de bättre lagen har man inte räckt till vilken resultaten vittnar om. 5-0 förlust mot Karlskrona, 4-2 förlust mot Karlskoga, 4-3 förlust mot Modo och 3-2 (sd) förlust mot Leksand. 
Till start kommer man med väldigt dunkel form och endast en 3poängare på sista 5 matcherna. Och den var hemma mot bottenlaget Vita Hästen. 
Nja, ska de ta poäng denna kväl måste bortaspelet lyfta sig enormt mot hur det sett ut tidigare omgångar. 

Tabellen: 

Oskarshamns hemmamatcher: 

Västerås bortamatcher: 

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ Oskarshamn snittar 3.5 mål framåt på hemmaplan. 

✅ Västerås snittar 1.7 mål framåt på bortaplan. 

✅ Oskarshamn har kanonform med vinster i 4/5 och 8/9 senaste matcherna. 

✅ Oskarshamn tar över serieledningen vid seger och bör vara extremt taggade. 

⚠️ Västerås har ett högt målsnitt på hemmaplan och snart kommer det lossna även på bortaplan

Utgångstipset skrivs till 3-1, 3-2 !

Lycka till om ni ruggar spelet !

 

 

Tipsa om Speltips: Oskarshamn – Västerås HockeyAllsvenskan 31/10 till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades