Speltips: Oskarshamn – AIK Hockeyallsvenskan

Dagens speltips hittas i HockeyAllsvenskan och det är två målrika lag jag har valt att lägga pengarna på idag ! Förutom förlusten på Rysslands genomklappning så har just hockey gått riktigt bra för mig på slutet och inbringat stora pengar. Idag har jag en bra känsla för att ska det komma ännu mera !

Matchen: 

Oskarshamn på plats 9 i tabellen tar här emot serie 2an AIK. Det skiljer 14 poäng mellan lagen och de kämpar för olika saker just nu. Det är bara 7 omgångar kvar innan slutspelet börjar och det är viktiga poäng som står på spel idag för båda lagen. Det brukar bli heta och målrika matcher mellan lagen så därför väljer jag att syna överspelet 4.5 mål totalt i matchen till fina 1.70 hos Nordicbet. 
Jag tror matchen kommer se ut som de tidigare mötena mellan lagen där det blivit mycket mål och denna lina passerats med marginal. 

Oskarshamn: 

Laget ligger näst sist i hemma tabellen med raden 8-3-3-7 och målskillnad 61-57. Det ger ett målsnitt på totalt  5.6 mål i deras hemmamatcher. Laget spelar verkligen inte bra just nu och har endast 3/10 segrar på dom senaste matcherna. Oskarshamn har sjunkit i tabellen till en 9e plats och ligger nu precis utanför slutspelet. Det är såklart ingenting de vill missa på en målskillnad och kommer försöka vässa till sig för att börja klättra igen med bara 7 omgångar kvar. Idag får de besök av tuffast möjliga motstånd då AIK leder borta tabellen och kämpar om ännu viktigare poäng i toppen !

AIK: 

Stockholmarna leder alltså borta tabellen efterväldigt fin poängskörd. De har raden 10-2-3-8 och målskillnad 62-53 vilket ger ett totalsnitt på 5.0 mål på bortaplan. 
Idag tar de sig ann det näst sämsta hemmalaget och bör ha god chans att tvåla dit Oskarshamn som är i så dålig form. Jag ser ett stort värde i AIK ML också men väljer att syna målspelet iallafall här. 
För när lagen möts så blir det väldigt mycket mål och AIKs annars stabils försvar har haft stora problem just med Oskarshamn i år. (Mer om dom längre ner) 
Nu ligger AIK 5 poäng efter ledande Timrå och har 4 poängs försprång ner till Leksand. Detta är ett ypperligt tillfälle att vässa klorna och bryta den negativa trend de har mot just Oskarshamn. 

Form och inbördes: 

Om vi tittar på lagens målform så har båda lagen spelat målrika matcher nu på slutet när slutspelet hägrar runt hörnet. 
Oskarshamn har siffrorna 1-4, 1-3, 4-4, 3-3 och sist 4-3 på sina senaste 5 matcher. 
AIK har siffrorna 5-3, 4-2, 1-1, 6-4 och sist 5-5 på sina senaste 5 matcher. Båda lagen kommer från väldigt målrika matcher så målformen kan man inte klaga på ! 

Inbördes då ? Lagen har mötts 3 ggr denna säsong och de har slutat: 4-2 Oskarshamn, 5-1 Oskarshamn och sist 5-5 för bara 5-6 veckor sedan. 
Med poängens betydelse såhär på slutet så är det 2 lag som inte har råd att förlora, det kommer krigas ordentligt och jag ser ingen anledning till varför målfesterna skulle sluta här. 

Svårt att sia en vinnare med denna fakta, iskallt lag som vunnit 3 raka mot detta heta AIK. Måste jag gissa så säger jag 2-3, 2-4 till Gnaget. 
Trots att jag hejar på Frölunda från GBG så tycker jag att AIK hör hemma bland de stora pojkarna och hoppas de går upp. 
Svensk hockey behöver lagen från storstäderna och jag kommer heja lite på AIK idag. 

Utgångstips 2-3, 2-4 !

Lycka till om ni tar rygg !

Tipsa om Speltips: Oskarshamn – AIK Hockeyallsvenskan till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades