Speltips: Orlando Magic – Detroit Pistons (NBA 28/12)

Orlando Magic – Detroit Pistons

I nattens basket har jag tagit ut de bästa speltipset som jag tycker är värd att sätta en slant på. Vi kommer att åka till Orlando för att titta på matchen mellan Magic och gästande Pistons där kommer mitt speltips vara. Denna match kommer vara riktigt bra att se för de som inte kollar så mycket på basket då vi kommer få se en klasskillnad mellan lagen då Detroit Pistons är i huvudsak ett bättre lag.

Orlando Magic

Orlando Magic har haft det riktigt tufft senaste tiden då Magic haft riktigt många nyckelspelare som varit på skadelistan. Magic har förlorat 9/10 senaste matcherna och deras bästa spelare som är skadad gör i snitt 18,3P per match. Idag står han på skadelistan och kommer förmodligen inte vara på planen idag. Förutom Gordon så är även Issac skadad. Idag ser jag dåligt samt ett mycket nedtryckt Magic komma ut på planen.

Magic har vunnit 10 matcher och förlorat 24 matcher med ett TP på 3671-3877 och därmed ligger nästan sist i East serien.

Detroit Pistons

Detroit Pistons har gjort det riktigt bra på sistone med slå Pacers med hela 24 poäng till Pistons. De har vunnit 4/5 senaste matcherna och varit riktigt vassa på planen. Vad jag har sett av Pistons så kan de gå riktigt långt idag med det laget de har inskaffat. Pistons bästa spelare gör även 18.1P och kommer var spelbar idag samt att deras reboundkung kommer att spela som gör i snitt 14.9 rebounds varje match samt leder rebound/match i hela NBA. Inga speciellt stora skador har kommit än och ser inte att någon som är i “skadeläge”

Pistons har vunnit 19 matcher och förlorat 14 matcher med en TP på 3393-3354 och ligger på fjärde plats i East serien.

Speltips: Piston -3,5
Odds: 1,75
Spelstopp: 01:00
Bolag: Scandibet. Klicka här för att få 100% upp till 1000kr 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.