Speltips: Orlando Magic – Detroit Pistons (NBA 28/12)

Orlando Magic – Detroit Pistons

I nattens basket har jag tagit ut de bästa speltipset som jag tycker är värd att sätta en slant på. Vi kommer att åka till Orlando för att titta på matchen mellan Magic och gästande Pistons där kommer mitt speltips vara. Denna match kommer vara riktigt bra att se för de som inte kollar så mycket på basket då vi kommer få se en klasskillnad mellan lagen då Detroit Pistons är i huvudsak ett bättre lag.

Orlando Magic

Orlando Magic har haft det riktigt tufft senaste tiden då Magic haft riktigt många nyckelspelare som varit på skadelistan. Magic har förlorat 9/10 senaste matcherna och deras bästa spelare som är skadad gör i snitt 18,3P per match. Idag står han på skadelistan och kommer förmodligen inte vara på planen idag. Förutom Gordon så är även Issac skadad. Idag ser jag dåligt samt ett mycket nedtryckt Magic komma ut på planen.

Magic har vunnit 10 matcher och förlorat 24 matcher med ett TP på 3671-3877 och därmed ligger nästan sist i East serien.

Detroit Pistons

Detroit Pistons har gjort det riktigt bra på sistone med slå Pacers med hela 24 poäng till Pistons. De har vunnit 4/5 senaste matcherna och varit riktigt vassa på planen. Vad jag har sett av Pistons så kan de gå riktigt långt idag med det laget de har inskaffat. Pistons bästa spelare gör även 18.1P och kommer var spelbar idag samt att deras reboundkung kommer att spela som gör i snitt 14.9 rebounds varje match samt leder rebound/match i hela NBA. Inga speciellt stora skador har kommit än och ser inte att någon som är i “skadeläge”

Pistons har vunnit 19 matcher och förlorat 14 matcher med en TP på 3393-3354 och ligger på fjärde plats i East serien.

Speltips: Piston -3,5
Odds: 1,75
Spelstopp: 01:00
Bolag: Scandibet. Klicka här för att få 100% upp till 1000kr 

Tipsa om Speltips: Orlando Magic – Detroit Pistons (NBA 28/12) till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades