Speltips: Örgryte – Värnamo (23/5) Sverige; Superettan

I dagens speltips har jag tagit fram en match ifrån svenska superettan. Denna matchen känns riktigt fin på förhand då jag nästan bara klarar att se ett resultat även om allt kan hända. Matchen som jag tänker reka är mellan Örgryte och Värnamo.

Spetips: Örgryte – Värnamo (23/5) Sverige; Superettan

Örgryte ligger på förstaplats i superettan och har startat denna säsongen på ett riktigt bra sätt med 6 vinster, 1 oavgjord och 1 förlust på sina 8 spelade matcher hittils. Man har gjort 15 mål framåt och släppt in 7 mål bakåt. Man ligger 2 poäng framför Eskilstuna i ligan och idag är det inte läge att tappa det avståndet. Idag ska man nämnligen ta emot ett lag på den nedre delen av tabellen.

Värnamo ligger på 15:e plats i tabelen och har bara lyckats ta 1 vinst denna säsongen. Utöver den vinsten så har man bara 2 oavgjorda och resterande förluster. Man sliter extremt på offensiv planhalva och har gjort minst mål av alla lagen såhär långt i superettan. Man har endast gjort 5 mål och släppt in 13 på 8 spelade matcher.

I inbördes matcher mellan dessa lagen så var det respektive hemmalag som gick segrande förra säsongen. Alltså en vinst var men denna säsongen är Örgryte ett mycket bättre lag.

Jag har alltså valt att spela den raka 1:an på Örgryte idag och spelar det till 1.58 gånger pengarna på Betfinal. Jag klarar inte att se Värnamo ta poäng i denna matchen helt enkelt.

✅ 1:an mot 15:e platsen

✅ Örgryte har vunnit 5/5 senaste på hemmaplan

✅ Värnamo har spelat 5/5 senaste bortamatcher utan vinst

⚠ Det är fortfarande tidigt in på säsongen och vad som helst kan hända

⚠ Inbördes möten är inte jätte imponerande

Tipsa om Speltips: Örgryte – Värnamo (23/5) Sverige; Superettan till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades