Speltips: Örgryte – Östers; Superettan 9/9

Efter några dagars uppehåll på redande fot med mera så är jag idag tillbaka med ett speltips ifrån Sverige och denna gången i Superettan. Matchen som jag valt att reka idag spelas mellan Örgryte och Östers.

Speltips: Örgryte – Östers; Superettan 9/9

Örgryte:

Man är inne i en riktigt dålig form på hemmaplan och har inte tagit en ända vinst på sina 7 senaste matcher spelade där. Man ligger 1 poäng bakom dagens motstånare i tabellen och då ligger man på 8:e plats med 8 vinster, 6 oavgjorda och 7 förluster. Man har en målskillnad på 34-29 såhär långt in på säsongen och har 30 poäng tagna. Örgryte har gjort mål i 9/10 spelade hemmamatcher i ligan och jag ser ingen anledning till att dom ska gå mållösa idag heller.

Östers:

Man är inne i en riktigt fin form på bortaplan och har tagit totalt 7 vinster av 11 möjliga. I sina senaste 5 matcher borta har man vunnit 4. Man har gjort minst 2 mål framåt i 4/5 senaste bortamatcherna. Man ligger på 30 poäng med exakt samma målskillnad som Örgryte, 34-29. Man har gjort mål i 9/11 matcher på bortaplan.

Inbördes möten:

Dom 3 senaste mötena mellan dessa två lagen har slutat 1-3, 1-1 och 1-1. Jag tror på ett liknande resultat idag där båda lagen gör minst 1 balja. Jag har därför spelat BLGM och hittar spelet till 1.74 gånger pengarna på 10bet.

Saker som talar FÖR och EMOT:

✅ Båda lagen har gjort mål i 3/3 senaste inbördes

✅ Örgryte har gjort mål i 9/10 hemmamatcher

✅ Östers har gjort mål i 9/11 bortamatcher

 

Jag önskar som vanligt alla lycka till vid rygg! Kom ihåg att aldrig spela mer än du har råd att förlora utan spela alltid efter egen plånbok!

Tipsa om Speltips: Örgryte – Östers; Superettan 9/9 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Spelpaus och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades