Speltips: Örgryte – Östers; Superettan 9/9

Efter några dagars uppehåll på redande fot med mera så är jag idag tillbaka med ett speltips ifrån Sverige och denna gången i Superettan. Matchen som jag valt att reka idag spelas mellan Örgryte och Östers.

Speltips: Örgryte – Östers; Superettan 9/9

Örgryte:

Man är inne i en riktigt dålig form på hemmaplan och har inte tagit en ända vinst på sina 7 senaste matcher spelade där. Man ligger 1 poäng bakom dagens motstånare i tabellen och då ligger man på 8:e plats med 8 vinster, 6 oavgjorda och 7 förluster. Man har en målskillnad på 34-29 såhär långt in på säsongen och har 30 poäng tagna. Örgryte har gjort mål i 9/10 spelade hemmamatcher i ligan och jag ser ingen anledning till att dom ska gå mållösa idag heller.

Östers:

Man är inne i en riktigt fin form på bortaplan och har tagit totalt 7 vinster av 11 möjliga. I sina senaste 5 matcher borta har man vunnit 4. Man har gjort minst 2 mål framåt i 4/5 senaste bortamatcherna. Man ligger på 30 poäng med exakt samma målskillnad som Örgryte, 34-29. Man har gjort mål i 9/11 matcher på bortaplan.

Inbördes möten:

Dom 3 senaste mötena mellan dessa två lagen har slutat 1-3, 1-1 och 1-1. Jag tror på ett liknande resultat idag där båda lagen gör minst 1 balja. Jag har därför spelat BLGM och hittar spelet till 1.74 gånger pengarna på 10bet.

Saker som talar FÖR och EMOT:

✅ Båda lagen har gjort mål i 3/3 senaste inbördes

✅ Örgryte har gjort mål i 9/10 hemmamatcher

✅ Östers har gjort mål i 9/11 bortamatcher

 

Jag önskar som vanligt alla lycka till vid rygg! Kom ihåg att aldrig spela mer än du har råd att förlora utan spela alltid efter egen plånbok!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.