Speltips: Örebro – Växjö SHL 19/12

Örebro – Växjö, Ishockey SHL

Matchen:

Vi fortsätter med svensk hockey och denna gång beger vi oss upp till högsta ligan och ska se min hemmastad Örebro ta sig an sambons födelsestad Växjö denna kväll.
Interna intriger och bråk lär inte ske ikväll då hon avskyr hockey, men samtidigt så utnyttjar hon varenda chans hon får att håna mig så det står mycket på spel haha.
Men, man hejar med hjärtat och tippar med hjärnan sa alltid min morbror och här tänker jag lyssna på hans råd.
Jag väljer att spela Växjö vinst inklusive ÖT och straffar och tror de kommer vinna detta möte igen (tyvärr).

Medan Örebro harvar omkring i bottenträsket så är Växjö serieledare med ett otroligt psykologiskt övertag på just Örebro.
Växjö har vunnit 6/6 senaste och 11/12 senaste matcherna mot Örebro, med förlängning inräknad. Det är ett stort övertag och även lagens form talar för detta spel.
Tittar vi på dom 5 senaste matcherna är Örebro sist av alla lag medan Växjö ligger på en 4e plats.
Slänger vi ett öga på de 10 senaste matcherna är Örebro fortfarande sist i formtabellen och Växjö klättrar upp på en 2a plats.
Form, klass och historik talar för Växjö, när Nordicbet erbjuder 1.85 för detta spel så kan jag inte låta bli !

Statistik:

Örebro har raden 8-2-3-12 och målskillnad 60-64 efter 25 omgångar.
På hemmaplan har de raden 6-1-2-3 och målskillnad 31-24 och placerar sig på plats 8 i “hemmatabellen”.
Växjö har raden 17-4-0-6 och målskillnad 87-55 efter 27 omgångar.
På bortaplan har de raden 8-2-0-3 och målskillnad 41-29 efter 13 omgångar och ligger även här som serieledare !

Inbördes möten då?
Växjö har vunnit inklusive övertid/straffar i 6/6 senaste och 11/12 senaste matcherna mot Örebro, inga siffror som går att snacka bort.
Jag summerar detta spel med att påpeka att Växjö har nästan DUBBELT så många poäng inspelade som Örebro, det är stor skillnad på lagen och tyvärr kommer sambon få reta mig ikväll…
Jag sätter utgångstipset till 2-3 och får iallafall en bra peng om/när Växjö vinner ikväll.
Här tänker jag höja min normala insats trots att det varit uppehåll, det SKA vara stor klasskillnad på lagen !

Lycka till om du ryggar !

 

Tipsa om Speltips: Örebro – Växjö SHL 19/12 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades