Speltips: Örebro – Karlskrona SHL 6/3

Dagens speltips är svensk ishockey från SHL och här tänker jag gå emot laget som bolagen har satt upp som stor favorit. Jag ser inte ens detta spel som en skräll och statistiken och inbördes möten är verkligen på min sida så jag förstår inte hur detta spel kan ge 1.97 i odds !

Matchen:

Detta är ett riktigt bottenmöte mellan 2 klubbar som har stämpeln “kris” tryckt i pannan. Det är Örebro på plats 12 som tar emot jumbon Karlskrona på plats 14. 
I såna här bottenmöten är det svårt att sia vinnare då inget av lagen har någon positiv svit att analysera. Istället är detta 2 lag som har och har haft enorma problem med defensiven och det tänker jag ta vara på. 
Örebro som segrare står i 1.90 och Karlskrona i 3.50. Jag kan VERKLIGEN inte se varför Örebro skulle vara såna favoriter i denna match när man analyserar deras spel och resultat. 
Jag tänker gå emot favoriten här och spelar Asian över 2.0 mål till Karlskrona till fina oddset 1.97 på Leo Vegas. 
Oddset innebär att det blir förlust vid 0 – 1 mål av Karlskrona, 2 mål blir pengarna tillbaka och 3 mål eller fler blir vinst !

Örebro: 

Laget ligger näst sist i hemma tabellen med raden 7-3-4-10 och med målskillnaden 57-66. Det ger ett målsnitt på 2.75 mål insläppta på hemmaplan. 
Örebro har just nu seriens sämsta form när man synar de sista 10 hemma matcherna. Då har de raden 1-1-2-6 och målskillnad 21-37. Det ger ett målsnitt på 3.7 mål insläppta på hemmaplan. 
Backar vi bandet ännu längre tillbaka så har Örebro förlorat 12/14 senaste matcherna. Sist slog de FBK på bortaplan i derbyt till min extremt stora förvåning. Men vi som såg matchen såg ett hemmalag som dominerade totalt i 2 perioden men sedan rasade som ett korthus i sista perioden. Eero Kilpelainen storspelade i kassen och var utan tvekan matchens lirare. 

Nu målas de upp som stora favoriter och det är inget Örebro klarat av i tidigare möten med Karlskrona ! Här det låter kanske konstigt men jag tror detta spel har väldigt stor chans att sitta trots Örebros seger senast. Efter solsken kommer åskmoln och i Örebro hänger ovädret i luften ikväll !

Karlskrona: 

Laget ligger näst sist i borta tabellen med raden 4-2-2-16 och med målskillnaden 43-88. Det ger ett målsnitt på 1.8 mål på resande fot. Absolut ingen imponerande siffra men då är den skapad av matcher mot lag som ligger före Örebro i tabellen och således haft tuffare motstånd på pappret. Ikväll möter de alltså lättast möjliga motstånd sett till hemmatabellen och bör ha stor chans att kamma hem poäng här. 
Jag säger absolut inte att Karlskrona har Tampa Bays offensiv men samtidigt är inte Örebros försvar i närheten av Bostons heller om man säger så.

Det som tilltalar mig är Karlskronas nyfunna “form” på bortaplan med 2 raka segrar med 4-1 mot både Brynäs och Rögle. Tittar man ytterligare några matcher bakåt så har de vunnit 4/6 senaste på bortais och ett visst självförtroende har smygit sig in. En av dessa segrar ska tilläggas är just borta mot Örebro med en 5-3 seger. 

Statistik och inbördes möten: 

Örebro har släppt in minst 2 mål i 14/15 senaste matcherna !!! Detta spel har även bara förlorats 4/32 senaste gångerna när man tittar ännu längre tillbaka för Örebro. 
Karlskrona har gjort minst 2 mål framåt i 12/20 senaste matcherna. Kanske inte den vackraste siffran men vänta tills du ser inbördes möten !

Tittar vi på inbördes möten så är det extremt positiva siffror för Karlskrona.
Synar vi alla möten sedan 2015 så har de mötts hela 12 gånger och Karlskrona har vunnit 8 av dom och även dom 4 senaste mötena. 

På dessa 12 senaste mötena har Karlskrona gjort minst 2 mål i 11/12 matcher ! 
Och då har de gjort minst 3 mål framåt i 8 av dessa matcher samt i 4 raka nu. 

Det är alltså 2 otroligt dåliga lag som möts och att då måla upp ena laget som favoriter köper jag inte. Speciellt inte med denna H2H historik då Karlskrona uppenbarligen trivs mot Örebro. Och att de gjorde 5 mål framåt i denna ishall för bara 4 veckor sedan gör att jag tror inte de stannar på 0 eller 1 mål ikväll heller.

Lycka till om du tar rygg !

 

Tipsa om Speltips: Örebro – Karlskrona SHL 6/3 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades