Speltips: Omgångens fynd i Europa League 8/11

Torsdagens speltips kommer från Europa League och det är den belgiska segermaskinen Genk som tar emot den turkiska klubben Besiktas här på Luminus Arena. Ett hemmalag i absolut toppform och ett bortalag som sällan vinner på bortaplan. 
Mitt val är enkelt !

Speltips:

Omgång 4 ska spelas från gruppspelet i Europa League. Det är Genk som leder tabellen som tar emot Besiktas som hittas sist av de fyra lagen i gruppen. 
Genk spelar kanonfotboll just nu och leder den inhemska högsta ligan i Belgien medan den forna storklubben Besiktas inlett svajigt och hittas på plats 6. 
Här tror jag Genks toppform kommer hålla i sig och dom är inne på en monstersvit på hemmaplan som de kommer kriga för att den ska fortsätta leva. Genk blir nog för starka att stå emot och jag spelar den raka 1an till fina 1.73 på Nordicbet. 

Genk:

Laget toppar tabellen efter 3 matcher. Man har raden 2-0-1 och målskillnaden 7-5. Förlusten är en av få för Genk sista månaderna och den kom förvånande borta mot norska Sarpsborg 08 med 3-1 trots dominans av Genk. 
I den belgiska ligan trummar man på och toppar faktiskt tabellen efter 14 omgångar.
Man har raden 10-4-0 och målskillnad 39-15. På hemmaplan har man spelat 6-1-0 med målskillnaden 21-5 ! 
Med dom siffrorna har man gjort överlägset mest mål i ligan och dessutom släppt in minst. 

Hemmaspelet är helt magiskt sista månaderna och laget är väldigt bekväma inför hemmafansen. 
9-1-0 sista 10 hemmamatcherna och raden 19-5-1 på dom sista 25 hemmamatcherna imponerar ordentligt !
Gruppen lever i allra högsta grad så jakten på 3 poäng och fortsatt grupp 1a kommer fortsätta ikväll då flera lag jagar med bara 2 poäng bakom. 

Besiktas: 

Besiktas har precis spegelvända siffror som Genk. Man ligger sist i gruppen med raden 1-0-2 och målskillnad 5-7. 
Deras seger kom med 3-1 hemma mot Sarpsborg 08 i en match där alla målen kom i andra halvlek. 
Besiktas har i sina andra matcher förlorat med 2-0 mot vårat svenska Malmö FF och sist fick de stryk hemma mot dagens motstånd med 2-4. 

I den inhemska ligan har man raden 5-3-3 och målskillnaden 19-4. 
Bortaspelet funkar inte lika bra där de har raden 1-3-2 och målskillnaden 7-8. 
Tittar man ännu längre tillbaka så har de ingen seger på 7 bortamatcher och målskörden väldigt svag med 5 mål på dessa matcher. Senaste bortasegern kom 19 Augusti och det var mot ligajumbon Erzurum BB och knappast någon merit. 
Tuff bortamatch att vänta för detta formsvaga Besiktas. 

Genks 10 senaste hemmamatcher: 

Besiktas 10 senaste bortamatcher: 

Saker som tar FÖR och EMOT spelet: 

✅ Genk är otroligt hemmastarka och vunnit 9/10 senaste matcherna. 

✅Genk vann med 4-2 i förra mötet med Besiktas på bortaplan för 2 veckor sedan.

✅Besiktas är inne i en svacka och har förlorat 4/6 senaste matcherna totalt. 

✅Besiktas bortaspel imponerar inte och har 7 raka matcher utan seger. 

⚠️ Genk spelar otroligt offensivt och deras anfallslust kan snabbt straffa sig bakåt som vi såg mot Sarpsborg 08. 

Lycka till om ni ryggar !

 

Tipsa om Speltips: Omgångens fynd i Europa League 8/11 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Spelpaus och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades