Speltips: Olympiakos v Kerkyra – Super League 16/4

Hej spelvänner! Ja, vad ska man säga. Bröndby är ett så fruktansvärt pålitligt lag då dem återigen bevisar kapaciteten som finns i laget genom att vända 0-1 underläge till 2-1 vinst. Vi bockar av den i spelboken och beger oss till Grekland där vi ikväll kan se Olympiakos ta emot Kerkyra! Häng med!

Matchen: Olympiakos v Kerkyra – Super League

Olympiakos är som förväntat i toppen av tabellen i högsta ligan i Grekland. Faktum är att om man vinner ikväll så är man endast 1 poäng bakom PAOK som nu innehar CL platsen. Detta är givetvis en trigger till att laget vill göra sitt yttersta i kvällens drabbning. Man har på 26 matcher spelade lyckats göra 54 mål framåt, släppt in 23 och skrapat ihop 54 poäng. Det ger oss ett målsnitt på 2.3 mål per match, så målfarliga är man. Iraniern Karim Ansarifard är tvåa i skytteligan på 14 mål, Prijovic från PAOK toppar med sina 15 mål. I de 4 senaste hemmamatcherna mot Kerkyra har Olympiakos vunnit 3 av dem. Senast blev det 0-0, men matcherna innan det har man vunnit enkelt.

Kerkyra befinner sig på näst sista plats i tabellen och försöker kämpa sig kvar i högsta ligan. Man har 5 poäng upp till Lamia som är på säker mark, dock har man en match mindre spelad. På 26 spelade matcher har man gjort 17 mål, släppt in 39 och skrapat ihop 21 poäng. Faktum är att man har 18 raka bortamatcher utan att ha fått med sig 3 poäng. 6 oavgjorda och 12 förluster för att vara på pricken. Att man ska få med sig 3 poäng från denna drabbning ser jag som högst osannolikt då Olympiakos är så mycket bättre på alla positioner.

Sammanfattning & analys: Olympiakos v Kerkyra

✏ Olympiakos spelar för att haka på serieledarna samt för CL plats.

✏ Man har vunnit 3/4 senaste h2h matcherna mot Kerkyra.

✏ Karim Ansarifard ligger tvåa i skytteligan med 14 mål.

✏ Kerkyra har 18 raka bortamatcher utan att ha fått med sig 3 poäng. 6 oavgjorda och 12 förluster.

✏ Jag står fast vid att Olympiakos vinner denna match, frågan är bara med hur mycket? Jag gillar asian -1.5!

Speltips: Olympiakos v Kerkyra

Spel: Olympiakos -1.5 @1.76 

Spelstopp: 18:30 

Spelbolag: Leovegas 100% bonus upp till 1500kr + 200kr gratisspel

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.