Speltips: Oklahoma City Thunders – Dallas Mavericks (Nattens NBA)

Idag så finns det inte så stor utbjud på matcher men självfallet kommer jag med en fin rek! Dagens rek är lite speciellt då jag kommer förklara varför. Jag har tittat närmare på en match, matchen mellan OKC och MAVS spelas ikväll där OKC är på hemmaplan och Mavs är som gäster idag och samtidigt har back too back! Igår natt körde Mavericks mot Cleveland och förlorade, med det sagt har mavericks vunnit 2 st matcher totalt denna säsong och förlorade hela 11 matcher. Denna säsong har mavericks verkligen tappat allt. De har sämst statistik bland alla lag i hela NBA. Deras bästa spelare gör i snitt 18.8p per match, vilket är inte alls bra för vara deras bästa poäng skytt, det betyder att de är ingen i mavericks som gör högre poäng. Okc har vi hemma idag och kommer från en vinst i fredags mot LA Clippers där de vann med 9 poäng. Okc har inte heller presterat på den nivån de ska prestera speciellt med de laget de har idag men på hemmaplan har de faktiskt bra statistik. Idag har de mavs som motstånd där mavs är trötta i benen och jag tror de blir svårt och hänga med i tempot speciellt med 2 matcher i rad och båda matcherna är mot bra lag. igår mot Cleveland och idag mot OKC.

Idag lär OKC gå för fullt fart för kamma hem en vinst på hemmaplan mot mindre bra motstånd och bevisar för sitt Oklahoma vilken nivå de är på.

Speltips: OKC – 9
Odds: 1,62*
Spelbolag: scandibet
spelstopp 01:00


Tipsa om Speltips: Oklahoma City Thunders – Dallas Mavericks (Nattens NBA) till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades