Speltips: Oklahoma City Energy – Las Vegas Lights (11/7) USA; USL

Grattis till alla som tog rygg på gårdagens speltips ifrån min sida. Vi hade spelat Celtic som vinnare av halvtid och fulltid och det såg länge mörkt ut i första halvleken men efter ett mål i 45+2 så gjorde man 0-1. I andra halvleken så kände man sig lite mer avslappnad efter att Celtic gjorde 2-0 och sedan 3-0. 1.76 gånger pengarna hämtades igår och idag rör vi oss vidare mot en match som spelas inatt, matchen spelas i USA och USL.

Speltips: Oklahoma City Energy – Las Vegas Lights (11/7) USA; USL

Oklahoma City Energy ligger på 14:e plats i tabellen och har inte direkt imponerat såhär långt in på säsongen. På 18 spelade matcher så har man endast tagit 5 segrar, medans man spelat oavgjort 3 gånger och förlorat 10. Man har totalt gjort 15 mål framåt och släppt in 26. I sina 10 senaste matcher som man spelat så har man dock gjort mål i alla dom matchena och idag möter man ett annat lag som sliter i backlinjen, Las Vegas Lights.

Las Vegas Lights ligger på 12:e plats i tabellen och har inte heller imponerat såhär långt. Man har däremot 2 mindre spelade matcher än Oklahoma och ligger ändå 2 poäng över. På 16 matcher har man tagit 5 segrar, 5 oavgjorda och 6 förluster. Man har gjort 24 mål framåt och släppt in 30 mål. I sina 10 senaste matcher spelade så har man gjort mål i 8 av dom, och mot ett så dåligt försvar som man möter idag så ska det inte vara några problem att få in en eller 2 mål.

Saker som talar FÖR och EMOT:

✅ Lagen har gjort mål i 10/10 och 8/10 av deras senaste matcher spelade

✅ Båda lagen gör nästan alltid mål men släpper in minst lika mycket

⚠ Lagen har inte mötts tidigare och det är därför svårt att få fram en riktig matchbild

Lycka till vid rygg, men spela aldrig mer än plånboken tillåter!

 

Tipsa om Speltips: Oklahoma City Energy – Las Vegas Lights (11/7) USA; USL till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades