speltips: Oettinger Rockets vs Löwen Braunschweig (2/11) Tyskland BBL

God morgon från Maldiverna. Det va en fin avslutning igår på den tyska matchen.Jag vet faktiskt inte hur den slutade men det  räckte med 3 mål för att den skulle sitta och segern kändes aldrig ohotad. Botten mot toppen slår aldrig fel. Jag tror jag håller mig kvar i tyskland faktiskt. Men pendlar tillbaka lite i divisonerna och satsar på basket ännu en gång. Om jag inte minns helt fel så gick det väl vägen både en och 2 gånger förra veckan innan jag föll med nån poängs marginal i den turkiska matchen jag hade i måndags. Jag tänker köra ett 50/50 spel idag och hade jag inte själv trott på den så hade jag givetvis inte rekat den. Den är ett botten möte i den tyska högsta divisonen mellan Oettinger Rockets Gotha och Löwen Braunschweig. 2 lag på plats 15 respektive 17. Hemmalaget med 1 vinst och 5 förluster medans bortalaget står något finare med 2 vinster och 4 förluster. Tabellen är i detta spelet helt ointressant utan det jag har räknat ut till varför matchen har en stor chans att gå under 157,5 poäng idag är följande. Hemmalagets 6 senaste matcher har slutat i med följande poäng: 156,152,169,136,168,151. Alltså i 4 av 6 tillfällen. Bortalaget: 144,138,149,164 och 149. Dvs 5/6 matcher. Totalt sett så har dessa lagen spelat 9 av 12 matcher under 157,5 poäng. Det tycker jag är tillräckligt smakfullt för att syna idag, så mitt spel blir idag. Oettinger Rockets Gotha – Löwen Braunschweig under 157,5 poäng. Lycka till men inte för mycket!

El toro spreadsheet

Speltips: Under 157,5 poäng@ 1,88

Spelstopp: 19.00

Bolag: Unibet

Tipsa om speltips: Oettinger Rockets vs Löwen Braunschweig (2/11) Tyskland BBL till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades