Speltips: NY Islanders – Edmonton, Start 01.00 8/11

NY Islanders – Edmonton, Ishockey NHL

Formen håller i sig och allt verkar gå in, jag kan inte förklara varför för jag använder mig av samma rutiner som innan. 
Men jag ska inte klaga och hoppas framgångarna fortsätter komma på löpande band för både min och eran skull.
Här tänker jag ge mig ut på djupare vatten men form, statistik och historia mellan lagen talar för denna högoddsare !

Matchen: 

Jag har valt att reka fram en högoddsare i matchen NY Islanders mot Edmonton.
På förhand en tuff drabbning mellan två bra offensiver, men just nu är det ett lag som har lekstuga i New York och det är Islanders !
I skrivande stund ligger Islanders på plats 5 i Eastern Conference medan Edmonton ligger näst sist på plats 14 i Western Conferens.


Spelet jag valt är en rak 1a till kanon oddset 2.33 på Islanders, jag kan verkligen inte förstå hur det kan vara så högt med deras form.
De maler ner storlag efter storlag och här på hemmaplan är de OTROLIGT svårslagna och öser in mål.
NHL är ligan som är känd som “alla slår alla” men här ser jag en så stor formskillnad och statistiken för spelet gör så att jag inte kan låta bli.
Jag tror på fyrverkerier inatt igen för hemmafansen och här åker Edmonton hem till Kanada med svanen mellan benen.

Statistik: 

Islanders har raden 5-0-1-0 och målskillnad enorma 30-19 efter 6 hemmamatcher. Ett målsnitt på 5-3.
Edmonton har raden 0-1-1-2 och målskillnad ynka 6-8 efter 4 bortamatcher. Ett målsnitt på 1.5-2.

Nu ska ni få höra det som gör oddset så spelvärt….
Backar vi bandet och tittar på hur inbördes möten sett ut när Edmonton tagit planet från Kanada och hela vägen till New York så ser vi snabbt.
NY Islanders har VUNNIT 10 av dom 11 senaste matcherna mot Edmonton, och då har 9 av 11 varit under ordinarie tid !
Sport handlar mycket om psykologi och med en så här många segrar inbördes och med den formen Islanders har så är hälften redan vunnet. 

Tittar vi även hur försäsongen såg ut så har Islanders vunnit 10 av de 11 senaste hemmamatcherna totalt., Även här 9 av 11 på full tid.
Edmonton kommer med en ganska kass form på resande fot och visar upp 4/5 förluster på slutet och jag kan inte se vändningen komma här.

Bra hemmalag va?

Utgångstipset sätts till 4-2 !

Speltips: 1a NY Islanders

Odds: 2.33

Spelstopp: 01.00 inatt

Spelbolag: Unibet
200% insättningsbonus upp till 1000kr för nya medlemmar via denna länk.

Lycka till om ni tar rygg !

 

Tipsa om Speltips: NY Islanders – Edmonton, Start 01.00 8/11 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades