Speltips: NY City – NE Revolution MLS 6/9

Torsdagens speltips kommer från amerikanska MLS och det är New York City och New England Revolution som ska göra upp. Här tror jag ett otroligt hemmastart City kommer vinna och kan inte se någon sista tiden små marginaler emot måste ta slut. Nu kommer vändningen och frågan är hur stor segern blir !

Speltips: 

Här möts tabell 3an NY City som spelar hemma mot tabell 8an New England Revolution. Här ska ett av ligans bästa hemmalag ta emot ett av ligans sämsta bortalag. 
Det skiljer hela 18 poäng mellan lagen i totaltabellen och skillnaden är stor på dessa lag. Inget av lagen visar någon kanonform sista tiden men jag tycker NY City haft en hel del motgångar som gör att formen svartmålas vid ett snabbt ögonkast på resultaten. Här på Yankee Stadium är City som en ljusblå maskin och jag är övertygad om att ytterligare en seger kan bokföras när domaren blåser av. 
Jag spelar den raka 1an till 1.60 och även Asian -1 till 2.08 på Leo Vegas !

NY City: 

Laget ligger 3a i tabellen och jagar Atlanta som ligger 6 poäng före och på platsen som går rakt till kvartsfinal. City är otroligt hemmastarka och det är just här på Yankee Stadium de tar flest poäng. 
Hemmaraden 10-3-0 och målskillnad 30-7 säger väl det mesta? De spelar en bländande fotboll inför sina hemmafans och nu är även David Villa tillbaka efter sin skada. Han har hunnit spela 4 matcher och gjort 2 mål på dessa så formen är tillbaka hos den gamle måltjuven. Tittar man på lagets senaste matcher så har de spelat bättre än vad raden visar. I förra hemmamatchen spelade dom “bara” 1-1 i derbyt men fick då TVÅ man utvisade, trots att man spelade med 10 man lyckades man kvittera till 1-1 och sedan hålla hela vägen ut med bara 9 man ! Starkt ! 
Hemmamatchen innan det spelade man bara 2-2 mot Vancouver, men där ledde man matchen och tappade segern med bara 3 minuter kvar att spela. 
Nja jag låtar mig inte luras av några sämre resultat på slutet, här på sin hemmaarena är man urstarka och jag tror oddset kommer droppa till matchstart. 

New England Revolution: 

Laget ligger 8a i tabellen från Eastern Conference. Man har raden 7-9-10 och målskillnad 39-42. Hemmaspelet fungerar helt okej men på bortaplan har man inte många rätt. På resande fot har man raden 1-5-6 och målskillnaden 16-24 efter sina 12 matcher. En seger på 12 matcher ! 
Till start kommer man med riktigt dålig form och anfallet har inte fått det att stämma. Man har bara gjort 1 mål på dom 3 senaste matcherna och endast vunnit 1/10 senaste matcherna totalt. Och den segern kom hemma mot nästjumbon DC United. I bortaspelet finns det inte många ljusglimtar att skåda. Sista 10 bortamatcherna summeras med raden 0-4-6 och ska nu möta City som är obesegrade hemma. 
Tuff match att vänta och ska det bli poäng här så många samtliga spelare överprestera, så stor är skillnaden på lagen i grunden !

Citys hemmamatcher i år: 

New England Revolutions bortamatcher i år: 

Saker som talar FÖR och EMOT spelen: 

✅ City är ligans näst bästa hemmalaget och är obesegrade på Yankee Stadium med målskillnad 30-7 !

✅ New England Revolution har bara vunnit 1/12 bortamatcher och är svaga på resande fot.

✅ City har spelat bättre än vad senaste resultaten visar. 

✅ David Villa har spelat några matcher sedan skadan och hittat målet direkt. 

⚠️ Inbördes möten. City har haft problem med att vinna mot NE Revolution tidigare säsonger. 

Utgångstipset skrivs till 2-0 !

Lycka till om ni ryggar dessa speltips !

 

 

 

Tipsa om Speltips: NY City – NE Revolution MLS 6/9 till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades