Speltips: Nurnberg – Wolfsburg Bundesliga 14/12

Fredagens speltips kommer från Bundesliga och det är nykomlingen Nurnberg som tar emot Wolfsburg. På förhand ett jämnt möte men med några tuffa skador för hemmalaget så tycker jag gästerna får lite fördelar och borde ha bra chans till seger. 

Speltips: 

Fredag kväll och som vanligt är utbudet ganska illa om man vill se några storlag. Men, det finns bra spelvärden att hitta ändå och denna gång har jag begett mig till tyska Bundesliga för att fynda. 
Tabell 9an Wolfsburg tar emot nykomlingen Nurnberg som vi hittar på plats 15. Två lag som inte spelat någon glamourfotboll hittills och svårt att sätta fingret på hur säsongen kommer se ut för lagen. Medan Nurnberg har spelat okej på hemmaplan så har även Wolfsburg spelat okej på bortaplan. En jämn match väntar, men eftersom hemmalaget har ett par tunga skador så lutar jag mig mot Wolfsburg och ser spelvärde på bortaseger. Men eftersom jag tror på en jämn match så tar jag med en halvgardering. 
Därför spelar jag “Wolfsburg Asian -0.25” till oddset 1.74 på LeoVegas
Spelet innebär att jag får HÄLFTEN av pengarna tillbaka om matchen slutar kryss. 


Nurnberg:

Nykomlingen hittar vi på plats 15 efter sina 14 spelade matcher. Man står på raden 2-5-7 och målskillnad 14-33 och har släppt in mest mål av samtliga lag i ligan. 
Men då har fe flesta målet kommit på bortaplan och på hemmaplan har man spelat helt okej. Inför hemmafansen har man raden 2-3-2 och 9-8 i målskillnad. Visserligen har man bara mött 2 av de bättre lagen och då har slutat med oavgjort och förlust, så visst är raden ganska smickrande men de har i 5/7 matcher mött lag på nedre halvan av tabellen. 
Till start har man fortfarande skadeproblem. 
1a målisen Christian Mathenia missar matchen.
Lagets bästa målskytt och mittfältare Hanno Behrens missar troligen denna match också.

Försvararen Eduard Lowenv och mittfältaren Enrico Valentini har nu missat 7 matcher och startar nog inte nu heller. Det märks att dessa spelare saknats. På dom 5 senaste ligamatcherna har Nurnburg släppt in 13 mål bakåt !

Wolfsburg:

Laget ligger på en 9e plats med raden 5-4-5 och målskillnaden 20-20 efter sina 14 matcher. 
På resande fot har man raden 3-1-2 och målskillnad 9-6 så man har tagit fler poäng på bortaplan trots att man spelat 2st matcher mindre än på hemmaplan !
Man har precis kommit ur en negativ period där man inte vann på 7 raka matcher. Därefter kom 2 vinster, sedan 3 förluster och nu har man tagit 7 av de 9 senaste möjliga poängen. 
2 vinster och ett kryss, och det är mot inte vilka lag som helst heller. 
1-0 seger mot topplaget och liga 4an Leipzig, sedan 2-1 seger borta mot tabell 5an Frankfurt. (ett Frankfurt som hade vunnit 11/12 senaste matcherna innan Wolfsburg spöa dom) och sist så spelade man 2-2 mot tabell 7an Hoffenheim som härjar runt i CL.
Imponerande form utan tvekan och jag hoppas den håller i sig. 
Till start har man fortfarande en lång skadelista. (Även om det inte syns på spelet på planen) 
Ny på listan är vänsterbacken Jerome Roussillon.
Mittfältaren Elvis Rexhbecaj missade förra matchen och är 50/50 till start.
Resterande i sjukstugan har suttit där länge eller är inte startspelare ändå. 
Det är alltså 2 lag med ett par avbräck, skillnaden bara är att Nurnbergs spel har rasat medan Wolfsburg har lyft sig. 
Jag hoppas det fortsätter så 👍

Nurnbergs hemmaform:

Wolfsburgs bortaform:

Saker som talar FÖR och EMOT spelet:

✅ Nurnberg har flera tunga skador och har tappat spelet helt efter det. 

✅ Wolfsburg har jobbat hem 7/9 senaste poängen trots att man mött 3st topplag.

✅ Wolfsburg är ligans 5e bästa bortalag fast man spelat mindre matcher än lagen ovanför och kan klättra ännu högre vid vinst här. 

✅ Nurnberg har släppt in flest mål i hela ligan, med 1a målisen och flera backar borta så ser det inte ljust ut nu heller. 

⚠️ Det är just nu två lag som inte öser in mål direkt. Förväntar mig en målsnål match så kommer 1-0 blir det tufft att vända. 

Speltips: Wolfsburg Asian -0.25 (halva insatsen tillbaka vid kryss)
Odds: 1.74
Spelstopp: 20.30
Spelbolag: LeoVegas
100 % upp till 2000 kr

Unit: 2/10

Lycka till om du ryggar detta speltips !

Tipsa om Speltips: Nurnberg – Wolfsburg Bundesliga 14/12 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Spelpaus och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades