Speltips: Nurnberg – Braunschweig Tyskland 30/4

Dagens speltips kommer från Tyskland och det är Nurnberg från 2.Bundesliga som ska fixa festen åt oss. 
Ett topplag som kämpar om att ta klivet till högsta ligan mot ett bottenlag som kämpar om sin överlevnad. Jag väljer att ta rygg på topplaget och dess offensiv !

Matchen: 

Detta är mötet mellan tabell 2an Nurnberg och Braunschweig på plats 14. Det skiljer 15 poäng mellan lagen och 20 mål framåt när man summeras deras säsong såhär långt. 
Jag har valt att lägga pengarna på att hemmalaget Nurnberg ska göra över 1.5 mål till odds 1.80 hos Betfinal. 
Jag tycker det är ett helt okej odds sett till att hemmalaget borde komma med blodad tand för en uppflyttning och således borde hemmaspelarna vara rejält taggade. 
Statistiken är inget vackert för detta spel utan det grundar sig mera på magkänsla och den förmodade vinnarinstinkten Nurnberg borde ha ikväll.

Nurnberg: 

Laget ligger 2a i totaltabellen men 10a i hemmatabellen. Där har de raden 7-4-4 och målskillnad 28-20. Det ger ett målsnitt på 1.9 mål framåt inför sina hemmafans. 
Trots lite blandade prestationer med försvarsspelet på hemmaplan så har de en ganska pålitlig offensiv. De har bara blivit nollade i 2 av sina 15 hemmamatcher i år. 
Just nu har de 2a platsen med 2 poängs marginal ner till 3an som får kvala istället för att gå upp. Nurnberg har denna match mindre spelad och med 3 poäng här så kan de slappna av inför de 2 sista omgångarna. 
Full fart framåt gäller alltså för vill det sig illa kan det blir en målskillnadsaffär med Kiel vem som går upp till Bundesliga !

Braunschweig: 

Laget ligger på plats 14 i totaltabellen och på plats 14 i bortaspelet. Där har de raden 2-9-4 och målskillnaden 15-17. Det ger ett snitt på 1.1 insläppta mål per bortamatch. 
Så trots att de inte släpper in så mycket mål så vinner de sällan några matcher heller. 1-1 är ett gångbart resultat för dom men idag räcker nog inte den poängen långt. 
De har bara 1 poäng ner till kvalstrecket (men med en match mindre spelad) och detta är deras chans att kunna “dra ifrån”. 
Men ska de gå framåt och satsa på 3 poäng så måste de även blotta mera ytor bakåt vilket de inte brukar. 

Inbördes möten: 

Sist lagen möttes var i november och då hade Braunschweig hemmaplan. Den match vann Nurnberg med 2-3 ! 

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

 3 poäng för Nurnberg innebär med största sannolikhet att de tar klivet upp till Bundesliga.

 Nurnberg vann sist de möttes med 2-3 på bortaplan.

 Nurnberg snittar 1.9 mål framåt på hemmaplan.

 Braunschweig släpper bara in i snitt 1.1 mål på bortaplan.

 Braunschweig slåss för sin överlevnad i botten.

Med dessa förutsättningar så tror jag hemmalaget gör jobbet som krävs och det slutar 2-1.

Lycka till om ni ryggar !

Tipsa om Speltips: Nurnberg – Braunschweig Tyskland 30/4 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades