Speltips: Numancia – Valladolid Finalen 13/6

Onsdagens speltips kommer från den spanska finalen mellan Numancia och Valladolid. Detta är ett dubbelmöte som avgör vilket lag som får komma upp till LaLiga nästa säsong och väldigt mycket pengar står på spel. Jag tror på en fartfylld match med många målchanser som det brukar vara när dessa lag spelar.

Finalen:

Dags för finalen första möte. Numancia börjar på hemmaplan och dessa hemmastarka lag förväntas vara det bollförande laget inför sina hemmafans i dessa möten. 
Numancia hade en otroligt stark defensiv på hemmaplan denna säsong och släppte bara in 12 mål på 21 matcher. Men de gjorde samtidigt 33 mål framåt på dessa matcher också. 
Valladolid gjort mest mål i hela ligan och öste in mål på hemmaplan. På bortaplan var de inte alls lika bra och poängskörden såg riktigt dålig ut i mitten av säsongen. 
På slutet när slutspelet närmaste sig så spelade de upp sig och bjöd på flera målfester på bortaplan. 
Jag såg båda lagens förra matcher det var rena rama hawaiifotbollen åt båda hållen. Chanser stup i kvarten och det kunde blivit ännu mera mål än va det blev, här tror jag inte det finns några finalnerver och det blir gasen i botten direkt. Därför spelar jag “mål i båda halvlekarna” till 1.97 hos 888sport.

Numancia: 

Laget kom 3a i hemmaspelet med raden 15-2-4. De vann alltså 15 av 21 hemmamatcher vilket visar på en väldigt stark vinnarmentalitet inför sina fans. 
Självklart är det detta spel som tagit dom hit och att de nådde slutspelet på målskillnad säger väl hur tacksamma spelarna borde vara över att vara här i finalen. 
Nu är det vinst som gäller för att besegra Valladolid på bortaplan är ingen lätt uppgift. Här både hoppas och tror jag att det bli fullt ös direkt och målchanserna visar sig. Ingen vill se en tråkig och stel final och inget av dessa lag har legat på försvar sista matcherna.
I Semifinalen slog de ut starka Zaragoza med 1-1 på hemmaplan och 1-2 på bortaplan i slutminuterna. Båda matcherna innehöll massa målchanser och med bättre avslut kunde det lätt blivit 2-3 mål till i båda matcherna. 

Valladolid: 

Det offensiva laget har verkligen bjudit på målfester på slutet och även dom nådde slutspelet med väldigt liten marginal. 
Endast 2 poäng ner till Real Oviedo som missade festen och även Valladolid lär vara tacksamma för sin plats. 
Första matchen i ett dubbelmöte brukar innebära defensivt spel första 20 innan man gasar på. Det är inte något Valladolid tänker på och det vittnar väl deras semifinal om. 
Mot Gijon trampa de igång i ett vansinnigt tempo och hade 3-0 redan i halvlek. Matchen slutade 3-1 och inför returen hade de skaffat sig en guldsits med sin 2 målsledning. 
De flesta, och även jag trodde Gijon skulle dominera returen men ack så fel man hade. 
Valladolid la i 5ans växel omgående och redan efter 31 minuter hade man en 2-0 ledning på bortaplan. Matchen slutade 2-1 och Valladolid gick vidare med totalt 5-2 efter detta dubbelmöte och bjöd på fin underhållning till oss som streamade matchen. 

Lagens målform och inbördes möten: 

BLGM har suttit i 5/5 senaste för Numancia och 4/5 senaste för Valladolid.
Tittar man på inbördes möten har BLGM suttit i 4/5 senaste.
Detta visar ju att det är lag som ofta levererar mål framåt vilket motstånd de än möter men samtidigt har svårt att täppa till bakåt.

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

 Bra målform hos båda lagen.

 Båda lagen har haft svårt att hålla tätt bakåt. 

 Årets två viktigaste matcher kommer nu. Viljan att vinna måste vara större än rädslan att förlora.
Kommer båda lagen med den inställningen kan denna final bli sevärd och målrik !

 Finalnerver. Har man aldrig spelat final kan man inte förbereda sig fullt ut för nerverna heller.
Den enkla passningen känns svår och den enkla nedtagningen blir omöjlig.
Hur är det med dessa spelares nerver ? Det blir en avgörande faktor !

Lycka till om du tar rygg !

Tipsa om Speltips: Numancia – Valladolid Finalen 13/6 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades