Speltips: Nottingham – Birmingham Championship 25/8

Här kommer mitt andra speltips för dagen och det är en kvällsmatch mellan storsatsande Nottingham och Birmingham som hade värvningsförbud inför säsongen. 
Här är det flera faktorer som pekar på att ena laget ska vinna och jag investerar 2 unit direkt !

Championship: 

4 omgångar är bara spelade och möts tabell 10an Nottingham hemma mot Birmingham som ligger på plats 20 och står utan seger än så länge. 
Medan Nottingham har storsatsat och plockat in 10st förstärkningar så har Birmingham haft värvningsförbud och bara tappat spelare från förra årets trupp. 
Nottingham kommer utvilade medan Birmingham spelade för bara 4 dagar sedan och knappt fått återhämta sig ordentligt. 
Här tar jag rygg på det storsatsande hemmalaget och när jag får oddset 1.85 kan jag inte motstå den raka 1an hos Nordicbet !

Nottingham: 

Ledningen har gått ut med att de har en målsättning denna säsong. Det är att ge 100 % för att nå PL och 10st värvningar har plockats in efter förra säsongens “fiasko”. 
Inledningsvis har spelet funkat jättebra och man har dominerat långa stunder i sina matcher men bollen vill inte över linjen. Man har startat med raden 1-3-0 och målskillnad 5-4 men det speglar inte matchbilderna eller alla chanser de skapat. Nån gång kommer målskyttet igång och då blir detta lag riktigt svårstoppade. 

Man har börjat säsongen med 1-1 borta mot Bristol C, 1-1 hemma mot PL bekanta West Bromwich, 1-0 seger hemma mot Reading och sist 2-2 borta mot stekheta Wigan !
Absolut inga lätta matcher och de får godkänt i mina ögon såhär långt. Nu är det bara avsluten som ska finjusteras så kommer de nog springa hem 3 pinnar här. 
De har dominerat matchbilderna och har totalt skapat totalt 57 målchanser men bara gjort 5 mål framåt. 
Här kommer man utvilad då man inte hade match mitt i veckan som de flesta andra lagen hade, däribland dagens motståndare Birmingham. 

Birmingham: 

Laget sa när förra säsongen avslutades att de nu skulle ta nästa kliv och satsa mot en kvalplats. Istället kom bakslaget att de fick värvningsförbud och ambitionerna ändrades snabbt till att överleva denna säsong utan att åka ur. Man har startat säsongen katastrofdåligt och framför allt offensivt. 
De har spelat 2-2 hemma mot Norwich, 1-0 förlust mot Middlesboro, 0-0 hemma mot Swansea och sist 1-0 förlust borta mot Bolton. 
Som ni ser har de blivit nollade i 3 raka ligamatcher och räknar man in deras cupmatch mot Reading så har de blivit nollade i 4 raka matcher nu! 

Som jag skrev innan så spelade Birmingham nyligen match mot tänkta bottenlaget Bolton i onsdags. Så till start har man bara fått återhämta sig 3 dagar medan Nottingham vilat 7 dagar. 
Ett pressat läge för tränaren såklart och rejäl uppförsbacke inför denna match, ska vändningen komma nu eller ska de falla ännu längre ner i tabellen ? 

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ Nottingham har storvärvat och har ett riktigt bra lag på pappret.

✅ Birmingham hade värvningsförbud och har inte förstärkt detta lag som hamna på plats 19 förra säsongen.

✅ Nottingham har dominerat nästan alla matcher och visat hur starkt laget är.

✅ Nottingham har återhämtat sig 7 dagar medan Birmingham hade match för 3 dagar sen innan start här.

✅ Birmingham är nollade i 4 raka tävlingsmatcher.

✅ Birmingham va förra säsongens näst sämsta bortalag.

⚠️ Birmingham har visat upp ett bra spel trots sina förlustmatcher och dåliga målskytte. Och eftersom ingen har värvats och inga märkbara förluster av spelare har varit så har de ett redan sammansvetsat lag. 

Lycka till om du ryggar detta speltips !

Tipsa om Speltips: Nottingham – Birmingham Championship 25/8 till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades