Speltips: Notodden – Ålesund (1/8) Norge; OBOS-ligaen

Grattis till alla som tog rygg på mitt senaste speltips här på hemsidan. Vi hade spelat HIFK som vinnare i halvtid och när 45 minuter var spelade så var resultatet 2-1. Matchen slutade tillslut 2-2 men vi gick som segrare och hämtade ut nästan 2 gånger degen. Idag har jag valt att röra mig till Norge och OBOS-ligaen. Dagens match ska spelas mellan Notodden och Ålesund.

Speltips: Notodden – Ålesund (29/7) Norge; OBOS-ligaen

Notodden ligger på 10:e plats i tabellen och har tagit 20 poäng på 16 spelade matcher. Man har tagit 6 vinster, spelat oavgjort 2 gånger och förlorat 8 gånger. Man är inte bättre hemma än borta såhär långt och statistiken på hemmaplan lyder förjande: 3 vinster, 2 oavgjorda och 3 förluster. Notoddens 5 senaste matcher består av 2 vinster och 3 förluster. Idag ska man ta emot ligans just nu starkaste lag, Ålesund.

Ålesund toppar alltså tabellen med 35 poäng ihopspelade efter 15 spelade matcher. En vinst idag kan se dom gå 6 poäng framför andraplatsen Sogndal. Man har på 15 spelade matcher tagit 11 vinster, 2 oavgjorda och 2 förluster. På bortaplan är man lika starka som hemma, man har 5 vinster, 0 oavgjorda och 1 förlust. I sina 5 senaste matcher har man 4 vinster och 1 förlust.

Inbördes möten:

Det var inte längesen dessa lagen möttes senast. Vi behöver bara gå 1 månad tillbaka då Ålesund spelade hemma och tog en stabil seger med 3-0.

Jag tror att Ålesund kommer ta ännu en stabil seger mot Notodden idag. Jag har tagit fram ett spel på 1.90 gånger pengarna och det lägger jag på 10bet. Spelet är -1 (Asian lines) på Ålesund. Alltså vinner vi om Ålesund tar en 2 måls seger medans vi får pengarna tillbaka på en 1 måls seger.

Saker som talar FÖR och EMOT:

Form och tabellplacering

Inbördes möten

⚠️Jag ser egentligen ingenting speciellt som tyder emot detta spelet.

Lycka till vid rygg och kom ihåg att inte spela mer än plånboken tillåter!

 

Tipsa om Speltips: Notodden – Ålesund (1/8) Norge; OBOS-ligaen till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Spelpaus och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades