Speltips: Norrköping – Sundsvall 23/5

Onsdagens speltips blir även badbollens första spel. Det är Norrköping som tar emot Sundsvall och här tror jag på en öppen och målrik fotbollsmatch. Lagen har bra målform och detta känns kanon som första spel !

Matchen: 

Detta är mötet mellan tabell 3an Norrköping och tabell 9an Sundsvall. Två lag som verkligen fått ordning på offensiven men samtidigt har problem med defensiven i sina hemma respektive bortamatcher. 
Norrköping står som klara favoriter men jag tycker de har varit alltför svajiga under säsongsinledningen så jag lutar mot mig ett målspel istället. Över 2.5 mål hittas till 1.62 hos 10Bet och det känns som ett perfekt val med tanke på hur lagen presterat än så länge. 

Norrköping:

Laget ligger 3a i den haltande hemmatabellen med raden 4-0-1 och målskillnad 11-6. Det ger ett målsnitt på 3.4 mål i sina hemmamatcher. 4 segrar på 5 matcher går inte att prata bort, även om de mött lag som BP, Kalmar, Sirius, Trelleborg och Dalkurd så finns det inga lätta segrar. BLGM har suttit i 4/5 av dessa matcher och detta målrika Norrköping bjuder allt som oftast på målfester inför sin hemmapublik. 

Idag tar de emot det förvånansvärt offensiva Sundsvall och jag misstänker att det kommer finnas många ytor för båda lagen att jobba på och ytterligare en målfest är beställd !

Sundsvall: 

Sundsvall ligger 3e sist i den haltande bortatabellen men de har sina förklarliga skäl. Sundsvall har bara spelat 2 matcher på resande fot medan de andra lagen har spelet mellan 4-6 matcher. 
Men tittar vi på dessa 2 matcher så har de raden 0-1-1 och målskillnad 5-6. Det har varit 2 galna målfester och resultaten har varit 2-2 mot Dalkurd och 4-3 mot Hammarby. 
Sundsvall som jag inför säsongen rankade ganska lågt med en ointressant offensiv har verkligen slagit mig på fingrarna. 

Tittar man bara på dom 5 senaste matcherna har laget spelat 2-2, 2-1, 4-3, 3-0, 2-3 och målfesterna avlöser varandra. Trodde aldrig jag skulle skriva detta denna säsong men denna match VILL jag se tack vare Sundsvall.
Norrköping är klara favoriter men jag säger bara, räkna inte bort Sundsvall !

Inbördes möten: 

Tittar vi på dom tidigare åren så har 4/5 senaste matcherna slutat över 2.5 mål och 3/5 är t.o.m över 3.5 mål.
Resultaten 5-1, 3-1, 1-2, 0-0 och sist 2-2 är fina siffror med tanke på att vi nu “bara” behöver 3 mål för att sätta spelet. 

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅Spelet har suttit med bred marginal i 4/5 senaste inbördes möten.

✅ Spelet har suttit i 80% av Norrköpings hemmamatcher och 100 % av Sundsvalls bortamatcher.

✅ Sundsvall har spelat över 2.5 mål i 5/5 senaste matcherna.

⚠ Två så offensiva lag kan bli lite “rädda” för varandra inledningsvis och ta det lugnt första 30 min innan de gasar på. 

⚠ Norrköping har hållit nollan i 3/5 senaste matcherna.

Jag tror som sagt på en anfallsglad fotboll, men marginalerna är alltid små i sport och allting kan hända (eller inte hända) 
Hoppas Sundsvall kan skrälla in 0-1 målet tidigt, då ser jag detta spel som klart för då blir det rock n roll resten av matchen. 

Lycka till om ni ryggar badbollens första spel !

 

 

Tipsa om Speltips: Norrköping – Sundsvall 23/5 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades