Speltips: Norrköping – Elfsborg Allsvenskan 23/7

Måndagens speltips kommer från Allsvenskan och det är Norrköping som tar emot gästande Elfsborg. Två stycken lag som är inne i en bra målform och inbördes brukar detta möte garantera målfester !
Här kliver jag in på målmarknaden och blir väldigt förvånad om detta speltips missas. 

Allsvenskan: 

Här möts tabell 3an Norrköping och tabell 12an Elfsborg. På förhand låter det som en enkel seger då Norrköping vunnit 6/7 hemmamatcher och är Allsvenskans bästa hemmalag. 
Men nu har Elfsborg hittat en magisk och vägrar förlora. De har 5 segrar och 2 kryss på dom senaste 7 matcherna och målfesterna avlöser varandra. 
Här tänker jag klicka in på spelet “över 2.5 mål totalt” till 1.64 från Betfinal. 
2000 kr investeras och missar denna blir jag extremt förvånad nu när jag sett båda lagens förra matcher. 

Norrköping: 

Laget har hemmaraden 6-0-1 och målskillnaden 14-7 på sina 7 hemmamatcher. Det ger än så länge ett målsnitt på 2 mål och 1 mål insläppt per match. 
Tittar vi på dom 5 senaste hemmamatcherna så har detta speltips suttit i 4 av dessa 5 matcher och totalt har det blivit 17 mål. Det ger ett snitt på 3.4 mål totalt. 
I förra matchen mötte man Häcken och den vanns mycket imponerande med 2-1 och mitt maxbet på 10.000kr hittade hem till 1.66. 
Jag satt med Kennie Starfighter på O´Learys och såg hela matchen. Båda blev extremt imponerade av Norrköping omställningsspel. De bröt Häckens uppspel om och om och om igen. 
Utöver dessa 3 mål som gjordes blev det än ett skott i ribban och 2 kanonräddningar av målvakterna som höll ner siffrorna. 
Norrköping brukar spela med öppna spjäll och full fart framåt med slitvargen Skrabb till vänster och Moberg Karlsson till höger. 
I mitten av 3-mana anfallet spelade Jordan Larsson som inte fått målskyttet att lossna än. Tror mycket väl det kan komma i denna match !

Elfsborg: 

Laget ligger 9a i bortaspelet med raden 3-0-3 och målskillnaden 9-10 efter sina 6 matcher. Det ger ett målsnitt på 1.5 mål framåt och 1.66 mål insläppta per match. 
Synar vi deras 5 senaste matcher på bortaplan så har detta speltips suttit i 5/5 matcher och blivit totalt 19 mål. Det ger ett snitt på 3.8 mål totalt. 
I förra matchen mötte man Hammarby och den slutade förvånande 0-0 på hemmaplan. 
Och den var långt ifrån värd att sluta mållösa. Det var öppna mål, idioträddningar av målvakterna och t.o.m en straffmiss ! Det blev hela 24 målchanser i matchen och 15 skott på mål !
Hörnorna slutade 6-6 och tittar ni på highlights från matchen så kommer ni tappa hakan över missarna. 
Så formen till att skapa chanser är det inget fel på och med 2 attackerande lag tror jag på samma matchbild här. Full fart från båda lagen och minst 3 mål i matchen. 

Lagens målform senaste 5 hemma respektive bortamatcherna: 

Inbördes möten mellan lagen: 

Som ni ser brukar det bli målfester när lagen möts och detta speltips har suttit i 10/11 senaste mötena !
Tittar vi på inbördes möten när Norrköping haft hemmaplan har det sätt ut såhär: 

Då har 6/7 senaste matcherna passerat 2.5 måls linan som jag spelar på igen.
Här ser ni också varför jag inte vågar spela den raka 1an på Norrköping.
Elfsborg trivs på denna arena mot ett lag som attackerar mycket så de kan ligga på kontringar.
Norrköping har ju faktiskt bara vunnit 1 av de 5 senaste matcherna inför hemmafansen.
Kommer vändningen idag? 

Saker som talar FÖR och EMOT spelet !

✅ Norrköping snittar 3.0 mål totalt på hemmaplan.

✅ Elfsborg snittar 3.16 mål totalt på bortaplan.

✅ Båda lagen är inne i en galen målform. 

✅ Dom 2 senaste mötena har slutat 1-3 och 3-3.

⚠️ Norrköping har bara gjort 1 mål på 3 senaste hemmamatcherna mot Elfsborg.

Lycka till om ni ryggar !

 

 

Tipsa om Speltips: Norrköping – Elfsborg Allsvenskan 23/7 till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades