Speltips: Norrby – Öster Superettan Fotboll 28/7

Lördagens speltips kommer från Superettan och det är mötet mellan Norrby och Öster. Här tycker jag mig funnit ett fint spel och ett oddsdropp är att vänta. 
Jag tar rygg på ena laget har en betydligt bättre offensiv än det andra såhär långt. 

Superettan: 

Här möts tabell 11an Norrby och tabell 9an Öster. Två lag som har varit väldigt svajiga inledningsvis av Superettan och det är väl främst försvaren som inte hållit tätt. 
Men Norrby har även haft problem med målskörden och nu ställs de mot Öster som är superettans näst bästa bortalag. 
Ligan har haft uppehåll 1 månad annars hade jag spelat den raka 2an direkt för 2.25. Men det finns alltid lite stela ben inledningsvis och därför garderar jag med DNB när oddset ändå ger fina 1.73 på LeoVegas !

Norrby: 

Laget ligger 9a i hemmaspelet med raden 3-0-4 och målskillnad 7-9. Med den målskörden är de näst sämst i ligan på att göra mål inför sina hemmafans. 
Trots det har de faktiskt vunnit dom 2 senaste hemmamatcherna mot Brage och Landskrona fast bortalagen fört matcherna och haft mest chanser. 
Till start kommer man med 3 segrar sista 5 matcherna i superettan och en liten ljusning finns för klubben som det såg nattsvart ut för ett tag. 
Norrby hade då 0-2-5 en period och nu har en liten vändning kommit. Uppehållet kom väldigt olägligt och avbröt denna form som Norrby kämpat ihop. 
Hur står sig laget efter uppehållet ? Återstår att se i dagens match men här tror jag man är ett nummer för litet när man möter sitt spöklag Öster !

Öster: 

Laget ligger 2a i bortatabellen med raden 5-0-3 och målskillnad 15-14. Ja ni läste rätt ! Det brukar vara helt galna målfester när Öster spelar på bortaplan och målsnittet 3.6 vittnar väl om detta ?! 
Innan uppehållet kom så hade man en väldigt bra bortaform. Med 5 segrar på dom 7 senaste matcherna har man avancerat i tabellen och enligt mig på väg uppåt mot en högre placering som man förtjänar. 
Tittar man på deras 5 senaste matcher i ligan så har även Öster 3 segrar och den ena var just mot dagens motstånd Norrby. 
Öster spelade då på hemmaplan och slaktade Norrby fullständigt och slutsiffrorna skrevs till 3-0 och det var verkligen i underkant. 
Själv satt jag hos polaren och såg matchen för han hade maxbettat ö1.5 mål av Öster. 
Öster trivs mot Norrby historiskt sätt och det ser ni bild på här nere i inbördes möten.

Förra matchen för 1.5 månad sedan: 

Öster vann bollinnehavet med 65-35%
15-7 målchanser
11-2 skott på mål
8-3 i hörnor

Fina siffror i statistiken och Öster såg lika överlägsna ut på planen !

Inbördes möten: 

Som ni ser har lagen mötts 10 gånger genom åren. 
Öster har vunnit ALLA 10 matcherna och i 9 av dom har de dessutom hållit nollan !
Att Öster är ett Norrbys “hatlag” är inget att snacka om och vi får se om spöket lever vidare efter denna drabbning men absolut så har Öster det psykologiska övertaget här.

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ Öster är ligans näst bästa bortalag.

✅ Norrby har gjort näst minst mål i hela Superettan.

✅ Öster har vunnit 5/7 senaste bortamatcherna. 

✅ Öster har vunnit 10 raka matcher inbördes och nollat Norrby 9 av gångerna. 

⚠️ Superettan har haft uppehåll 1 mån och spelarna är inte i maximal matchform. 

Lycka till om ni ryggar !

 

Tipsa om Speltips: Norrby – Öster Superettan Fotboll 28/7 till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades