Speltips: Nomme Kalju – Levadia Tallinn (15/5) Estonia MEISTRILIIGA

Grattis till alla som tog rygg på mitt förra speltips mellan Atalanta och Milan. Efter första halvleken såg det ganska mörkt ut efter att den slutade 0-0 men med 2 mål i andra halvlek så slutade matchen 1-1. Vi hade spelat BLGM vilket satt fint till 1.74 gånger pengarna. Idag har jag gått tillbaka till en liga som genererade mycket pengar förra året och det är i Meistrliiga. Matchen som jag tänker dela som speltips idag är mellan Nomme Kalju och Levadia Tallin.

Speltips: Nomme Kalju – Levadia Tallinn (15/5) Estonia MEISTRILIIGA

Nomme Kalju har startat säsongen riktigt bra och ligger på andraplats i tabellen. Man har gjort 45 mål på 13 matcher och har en av dom offensivaste lagen i ligan. På sina 13 spelade matcher i ligan så har man gjort mål i varenda match man spelat. Om man lyckas vinna dagens match så rör man sig upp på förstaplats i ligan. Men det blir ingen lätt match idag då man ska möta förstaplatsen Levadia Tallinn.

Levadia har också en extremt bra offensiv och har gjort 47 mål på sina 13 spelade matcher. Man toppar tabellen med 2 poäng över Nomme Kalju. Man har precis som sina motståndare gjort mål i varenda match man spelat hittils och man kommer garanterat att försöka dra ifrån avståndet från andraplatsen idag.

Ingen av dessa två lagen är nöjda med ett oavgjort resultat eftersom det är krig om förstaplatsen. Full fart framåt förväntar jag mig och spel mot båda mål. Jag har valt att spela BLGM (Båda lagen gör mål) till 1.62 på Leovegas och önskar alla lycka till vid rygg. Kom ihåg att aldrig lägga mer pengar än vad plånboken tillåter dig.

Levadia mål i alla sina matcher hittils

Nomme Kalju mål i alla sina matcher hittils

Ligans 2 mest offensiva lag

⚠ Båda lagen har en bra defensiv

Senaste matchen i cupen slutade 0-1 till Levadia

Tipsa om Speltips: Nomme Kalju – Levadia Tallinn (15/5) Estonia MEISTRILIIGA till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades