Speltips: Nomme Kalju – Levadia Tallinn (15/5) Estonia MEISTRILIIGA

Grattis till alla som tog rygg på mitt förra speltips mellan Atalanta och Milan. Efter första halvleken såg det ganska mörkt ut efter att den slutade 0-0 men med 2 mål i andra halvlek så slutade matchen 1-1. Vi hade spelat BLGM vilket satt fint till 1.74 gånger pengarna. Idag har jag gått tillbaka till en liga som genererade mycket pengar förra året och det är i Meistrliiga. Matchen som jag tänker dela som speltips idag är mellan Nomme Kalju och Levadia Tallin.

Speltips: Nomme Kalju – Levadia Tallinn (15/5) Estonia MEISTRILIIGA

Nomme Kalju har startat säsongen riktigt bra och ligger på andraplats i tabellen. Man har gjort 45 mål på 13 matcher och har en av dom offensivaste lagen i ligan. På sina 13 spelade matcher i ligan så har man gjort mål i varenda match man spelat. Om man lyckas vinna dagens match så rör man sig upp på förstaplats i ligan. Men det blir ingen lätt match idag då man ska möta förstaplatsen Levadia Tallinn.

Levadia har också en extremt bra offensiv och har gjort 47 mål på sina 13 spelade matcher. Man toppar tabellen med 2 poäng över Nomme Kalju. Man har precis som sina motståndare gjort mål i varenda match man spelat hittils och man kommer garanterat att försöka dra ifrån avståndet från andraplatsen idag.

Ingen av dessa två lagen är nöjda med ett oavgjort resultat eftersom det är krig om förstaplatsen. Full fart framåt förväntar jag mig och spel mot båda mål. Jag har valt att spela BLGM (Båda lagen gör mål) till 1.62 på Leovegas och önskar alla lycka till vid rygg. Kom ihåg att aldrig lägga mer pengar än vad plånboken tillåter dig.

Levadia mål i alla sina matcher hittils

Nomme Kalju mål i alla sina matcher hittils

Ligans 2 mest offensiva lag

⚠ Båda lagen har en bra defensiv

Senaste matchen i cupen slutade 0-1 till Levadia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.