Speltips : Nimes – Lens Fotboll Frankrike 12/1

Nimes – Lens, Ligue 2

Matchen:

Här beger jag mig nästan längst ner i södra Frankrike för att hitta dagens speltips och det är i Nimes fotboll festen kommer ske.
Nimes ligger 2a i tabellen efter överlägsna Reims och ska idag ta emot Lens som gör ett bottennapp i år och ligger på plats 15.
Jag har valt att spela på att Nimes kommer vinna denna match till fina oddset 1.94 hos 10bet.
Jag kan faktiskt inte förstå hur oddset kan vara så högt på en tabell 2a hemma mot ett bottenlag. Det ska dessutom nämnas att Nimes kommer med 6 raka segrar på hemmaplan och totalt 7 segrar på dom 8 senaste i ligan. 

Detta är ett lag som mosar på framåt och spelar en väldigt offensiv fotboll. 
Idag ska Lens försöka stoppa detta segertåg och jag tror det blir extremt tufft. Lens var förra året ett topplag så de ska absolut inte underskattas, de slutade t.o.m före Nimes.
Men i år har Nimes blommat ut medan Lens legat långt ner i tabellen efter sin bedrövliga start på säsongen.
Sista tiden har de ganska fin rad med väldigt få förluster, men 3 av segrarna har kommit i cupen mot sämre lag i 2 av dom så låt er inte luras av de fina gröna siffrorna. 

Nimes offensiva form och stabila defensiv på hemmaplan gör att jag väljer detta spel före över 1.5 mål av Nimes som också lockar mig. De har gjort minst 3 mål framåt i 5 raka hemmamatcher i serien och många lär trycka in pengarna på detta spel som ger samma odds som 1an. Men Lens har ett bra försvar och har bara släppt in 2 mål i 1/13 senaste ligamatcherna ! Visst nu har de en av de tuffaste uppgifterna framför sig ikväll men jag tycker detta lutar betydligt mera åt 1-0 än 2-2 så då synar jag 1a istället. Skulle Nimes göra 2 mål så är jag övertygad om att de vinner iallafall. 

Nimes:

Tabell 2an som står på hemmaraden 7-1-2 och har målskillnad 24-9 efter 10 matcher. Ett målsnitt på 2.5 framåt och 1 bakåt.
De spelar 4-4-2 med ligans överlägsna skyttekung Bozok längst fram till höger. Killen har gjort 14 mål på 18 matcher och spås en vacker framtid hos storklubbarna i framtiden. 
Nimes har gjort mest mål i hela ligan står på 40 karameller efter 18 omgångar. Samtidigt har de släppt in 18 mål på dessa matcher så 2-1 är ett gångbart resultat vilket deras rad visar. Nimes har spelat 13 raka matcher över 2.5 mål i ligan men just här tror jag på en tajt 1-0 seger. 

Lens:

Lens ligger alltså på plats 15 och har bortaraden 1-3-6 och målskillnad 11-12 efter sina 10 matcher. Ett målsnitt som ger 1-1 trots sin låga placering i tabellen. 
Lens spelar också det klassiska 4-4-2 med sin skyttekung Lopez längst fram till vänster. Han står på 8 mål och är långt efter Nimes 21åriga målspruta. 
Efter en bedrövlig säsongsstart med 7 raka bortaförluster i alla sammanhang så har de resultatmässigt spelat upp sig och har endast 1 förlust sista 5 matcherna. Men ikväll blir det motstånd av en helt annan kaliber och jag tror inte de hänger med här riktigt. 

Lagen möttes 2 gånger under 2017 och Nîmes vann med 3-1 och 2-1 trots att båda matcherna var på bortaplan för dom.

Utgångstipset skrivs till 1-0 men 2-0 ligger absolut och lurar i vassen.

Sport är sport och allt galet kan hända, men lycka till om ni tror på spelet och tar rygg !

Tipsa om Speltips : Nimes – Lens Fotboll Frankrike 12/1 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades