15:00
Speltips
ATP Miami Kvsl 20 mars 2019

Speltips: Noah Rubin - Mikael Ymer - 20/3 ATP Miami kval

Hej spelvänner! Vilken match det blev på Hovet och reken hittade hem till slut. Förövrigt en riktigt blek insats av AIK som började matchen otroligt piggt. Oskarshamns försvarsspel och effektiviteten tog kål på AIK och rättvist gick Oskarshamn vidare. Nu är det dags att ta sig an tennisen i Miami. Vi kan se svensken Mikael Ymer lillebrorsa till Elias möta hemmaspelaren Noah Rubin! Häng med!  

Speltips: Noah Rubin - Mikael Ymer 

Amerikanen Noah Rubin 23 år gammal och är rankad 146 i världen kommer senast från vinst mot bolivianen Hugo Dellien efter 2 raka set (6-3,6-2). Noah var betydligt bättre och det var aldrig något snack. Nu ställs dock amerikanen mot svenske Mikael Ymer och svårighetsgraden höjs direkt. Spelade faktiskt mot Mikael den 6/1-2019 och fick då stryk på samma underlag som dagens match i två raka. Fick även ordentligt med stryk mot Daniel Evans som sopade banan med Rubin i 2 raka för några veckor sedan. Svårt att greppa status på Noah Rubin för dagen men tycker inte spelet övertygar och jag tror det tar slut här mot Mikael. 

Mikael Ymer rankad 198 på ATP-rankingen har något på gång denna säsong! Startade nyåret med att vinna 8 raka matcher för att sedan åka på några förluster mot bland annat Barrere och Majchrzak som båda är 100+ rankade. Gjorde en riktigt fin insats mot Ryan Harrison senast där Mikael spelade riktigt lovande tennis. Harrison som faktiskt slog bland annat Isner förra året - lever mestadels på en ruggigt fin serve men är duktig allround anser jag. Nu väntar alltså Noah Rubin för Mikael och visst är chanserna fina för svensken. Faktum är att Mikael Ymer leder med 2-0 i h2h-matcher mot just amerikanen och visst är det toppchans att ta näst vinst här denna eftermiddag i Miami. 

Sammanfattning: Noah Rubin - Mikael Ymer 

En något svajig Rubin som är svår att greppa med tanke på hans ojämna spel. Är inte alls imponerad över den ostabila ’formen’ han visar upp. Snarare ligger värdet på Mikael i min spelbok. Mikael Ymer som faktiskt vann sin första challengertitel mot just Noah Rubin för några månader sedan i två raka ser! Mikael känns på gång och har vunnit mot ett flertal duktiga spelare Delbonis och Harrison detta året och visst ligger polletterna hyfsat tryggt på Ymer Junior! 

Lycka till vid evt rygg och spela aldrig för mer än vad du har råd att förlora! 

Tipsa om Speltips: Noah Rubin - Mikael Ymer - 20/3 ATP Miami kval till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

Fördelar/Nackdelar
REKOMMENDERAT SPEL

Spelbolag Odds Spel Insats Spelstopp
1,83 Mikael Ymer 6 N/A Spela nu

100% upp till 2000kr

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

SPELET

20 mars 2019

MATCHTID: 15:00

Spel: Mikael Ymer
Insats: 6

ODDS: 1,83

SPELA NU

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades